Ska inte ni ha snart då?

Bläh så fruktansvärt trött på den frågan. Varför i hela friden är det panik att skaffa barn bara för att man är gift? Det är faktiskt fysiskt och psykiskt möjligt att vara gift utan att skaffa barn det första man gör. En bekant till mig sa nyligen när hon fick veta att min man fick fast jobb, vad ska du skylla på nu då? haha tja kanske att vi inte vill ha barn just nu. Visst vill vi ha barn en gång men inte just nu. Inget konstigt i det tycker inte vi men men....


När vi ska skaffa barn så hoppas jag på en unge lika söt som boooo i monsters inc :)

Kommentarer
Postat av: Stina

Kära syster!

Det tycks som att du har glömt varför kvinnor finns till. Vi är till för att producera så många ungar vi bara kan innan våra kroppar lägger av samtidigt så ska vi klä oss och sminka/klippa oss precis som fotomodellerna i alla tjej och killmagasin, och inte att förglömma, vi ska leva upp till alla våra mäns fantasier i sovrummet. Det är väl inga svår uppgifter eller?

Men om man ber sin man att bära ut soporna som står på hallgolvet för andra dagen i rad så får man höra att man tjatar, har för höga krav och han tar det när han har tid.

Så självklart så ska du trycka ut ungar så fort det bara går, en till uppgift här i livet är väl inte så svårt???

Vem vet, då kanske din man bär ut dom där soporna andra eller tredje gången du ber honom.

2009-01-14 @ 11:32:43
Postat av: Anonym

hahahahaha du är för skön :)

2009-01-21 @ 22:47:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0