Alan Jackson i eskilstuna..en upplevelse man minns hela livet

Plats: Sverige, Eskilstuna, Sundbyholms travbana den 14 augusti.

Han är kung denna fantastiska countryartist. Det är inte för intet man kallar honom den största countrystjärnan i usa. Kvällens konsert i fredags i eskilstuna var helt outstanding.

Vi kom dit i god tid, ca kl 15.00 och hamnade längst fram i kön jag och mannen min. Ska det va så ska det va och då ska man vara first in line. Vi hade bokat VIP biljetter vilket garanterade sittplats men inget nummer så det gällde att lägga benen på ryggen så fort man visat biljett i luckan för att hamna så långt fram som möjligt. YES raden bakom supervip platserna blev det. Kanonplatser.

Refreshments som förband rockade på riktigt bra och höll publiken på gott humör trots några småskurar. Sen kom nästa artist, jill och dom flesta gick till grillen. Det säger väl allt. Högt och skränigt var hennes framförande.

Till sist nedräkning innan vår stora countrykung klev in på scenen och började konserten med gone country. Efter den följde massor av hans bästa låtar nånsin. Vi bara njöt av detta fantastiska framförande och önskade att det aldrig skulle ta slut. Vad hade man inte gjort för att trycka hans hand och gratulera till ett lyckat besök i sverige? Allt förmodligen och lite till.

Konserten höll på i ungeför 1,5 timma och sen var det dags för hemfärd totalt nöjda och glada. Kommer han till sverige någonsin igen så ska jag dit. kosta vad det kosta vill, jag är DÄR. Eller varför inte ta en tripp till usa och se en konsert där? Får bli en framtidsplan.

ALAN JACKSON IS KING!!!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0