Ultimate country cruise

Jodå vi kom iväg, inga problem, och vilken fest det blev. 
Ett STORT gäng cowboys och cowgirls intog vänthallarna på vikinglines terminal för att en hel helg kunna lyssna och njuta till countryns ljuva toner. Redan från första stund var det lyckat.
Vi gjorde oss iordning så fort vi kom på båten med hattar och boots.

En tur till taxfreen och sen var det snart daxs för spelningen som vi hade väntat på. Tennesse drifters spelade vid 20.45 och det ville vi inte missa. Som vanligt när dom spelar är det helt outstanding. Mycket bra och otroligt underhållande. Om man säger såhär, När övriga band spelade var det en hel del som lyssnade och dansade men när detta band hade speltid fylldes funclub till bredden.

Här har vi fotat grabbarna in action.


 



Senare på kvällen skyndade vi bort till middagen, buffe amerikansk style. God och mättande.

Vi gick från ställe till ställe och försökte kolla in så många av banden som möjligt. En och annan öl gick det åt mellan promenaderna fram och tillbaka ;)
Merparten av deltagarna på denna båt hade hatt och boots från början och hade dom inte det så var det nog många som tog sig en tur upp till westernmarknaden på däck 9 för att införskaffa sig en.

Sent på natten tyckte vi oss vara nöjda för dagen och begav oss till hytten för att nanna, bara för att ett fåtal timmar senare ge sig upp igen och äta en riktigt lyxig frukost.

Efter frukost var det full rulle igen och banden spelade nonstop. Bara att flyta med strömmen och stanna till och njuta av musiken där det passade. Även idag var den fasta punkten tennesse drifters spelning. Lika bra på söndagen givetvis. Efter detta en kvick marsch till hytten för ombyte av kläder och packning, vi var nästan i hamn vid den tiden. Sen väntade bussresan hem

Vi landade hemma vid 21.30 nöjda och glada!! See you next year i hope!!

Kommentarer
Postat av: Mad

Vad roligt att ni blev nöjda och att ni inte blev fast någonstans ute på Östersjön. Men å andra sidan hade ni ju haft trevligt sällskap om så vore.. ;-) Kramisar!

2010-03-11 @ 23:20:08
URL: http://vendeltid.blogspot.com
Postat av: erica

hehe japp, en artist sa det att jag undrar om det är något negativt om vi fastnar i isen, vi trivs väl bra här ;) Oooh ja, i can stay. Ringer jobbet och säger att jag är fast på nöjeskryssning och kommer inte iland. HEHE

2010-03-12 @ 10:33:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0