GRAN CANARIA

Nu har vi varit hemma ett tag från våran härliga semester.
Vi åkte som sagt 27 oktober och var där tills 3 nov.
En helt underbart perfekt vecka med kanonväder och trevligt sällskap. Hotellet var en dröm. Maten var god, rummet var fint, sängarna var sköna och dom hade en helt otroligt fin relaxavdelning tillgänglig endast för vuxna. Så skönt.

De flesta dagarna flöt vi omkring på hotellet och badade och solade. Allting ingick som sagt så man blev rejält bortskämd hela dagen lång. Aldrig att vi har haft det SÅ bekvämt en semester.

Såklart spenderades inte riktigt hela semestern på hotellet. Vi utforskade stans shoppingmöjligheter, bäst var tisdagsmarkanden som var enorm. Det var väl där vi gjorde den mest seriösa shoppingen till slut.

Lördagen åkte vi buss till playa del ingles och shoppade. Senare på dagen tog vi en glasbottnad båt till puerto rico och till sist på kvällen tog vi taxi till maspalomas casino. En riktigt hektisk dag med mycket åkande.

Söndagen var mycket lugnare, då hade vi spa dag jag och  maken min. Vi började med rasoul. Det är ett ångbad som man först smörjer in sig i lera och salt och sen sitter man i en vacker kupol i mörkret och ångar. Efteråt duschar man av sig och smörjer in sig i olja. Jättegött.
Resten av dagen spenderades till sol och bad och på kvällen hade vi bokat massage. Har aldrig vågat mig på massage förut för jag har varit rädd att det ska göra ont i ryggen. Men va skönt det va.
Så avslappnad man blir i ryggen av varma oljor och massage. Ska jag absolut göra fler gånger. Dock lär det väl inte bli lika billigt som på det hotellet när man är hemmavid men men.

När vi till sist var tvugna att avsluta semester och åka hem på onsdagen var vi väldigt nöjda och belåtna med semestern men helst hade man krupit ner i den sköna sängen igen och stannat en vecka till.På bilden ser ni solnedgång sett från vårat hotellrum med havsutsikt.

Dagen efter hemkomsten packade vi om väskorna och for till Gotland och bästa vännen med familj. Hennes lille skrutt har fyllt ett år och det var det som skulle firas. Bästa vännen och jag tog tillfället i akt att fira vårat lilla jubileum på 10 års vänskap genom att gå ut och äta på fin restaurang tillsammans. God mat och gott sällskap. Nice.

Som alltid är det roligt att hälsa på sin bästa vän och umgås med hennes familj. Dock är det trist att åka hem och veta att det dröjer innan vi får umgås igen :(

På gotland stannade vi till söndag och nu är vi tillbaka hemma sen ett par dagar och tillbaka till verkligheten med mörka november och jobblunken, men dock som sagt glada och nöjda över våra semestrar både utomlands och i sverige.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0