Dopdagen

I helgen har vi varit över till gutarnas ö för att döpa vår lille gudson V.
Föräldrarna hade prickat in en helg med ett väder som hette duga. Dopdagen kom med strålande sol och värme trots att vi är en bra bit in i september. Härligt att kunna gå i klänning utan jacka.
Jag och maken hade blivit utvalda till gudföräldrar/faddrar. Dopet gick väldigt bra. Storebror klarade sin uppgift med bravur. Han hade fått uppgiften att hälla upp vatten i dopfunten, med lite assistans av sin far då.
Efteråt blev det mat och fika i församlingshemmet. Skaran var inte så stor som det var tänkt men vi som var där gjorde dagen minnesvärd får vi hoppas.
Av oss fick lille V ett halsband med en dumper som smycke + lite annat smått och gott.Resten av helgen var också lyckad. På vägen till gotland fick vi sällskap av de stora barnen som skulle till lillebrors dop såklart. Jättetrevligt att träffa dom, är inte för ofta.

På fredagen var det traditionellt besök på kränku för inhandling av lite nytt te och kaffe och en sväng på övriga affärer runtomkring.
Fredagen bjöd även den på vackert väder så småpojkarna var med mig och maken till lekplatsen och busade lite.

Söndagen var hemfärd,det är alltid lika tråkigt att åka ifrån nära och kära :(
Får hoppas att vi kan åka dit snart igen :)

Kommentarer
Postat av: Mad

Det var jättekul att ha er här - som alltid! Vi är så glada och hedrade över att ni ville vara gudföräldrar även åt vår minsting. :) Hoppas att ni kan komma över snart igen och att vi har möjlighet att hälsa på er framöver också. :) KRAM!!Ps. Du var jättefin i klänningen!!! Ds.

2011-10-05 @ 13:07:08
URL: http://vendeltid.blogspot.com
Postat av: erica

Alltid kul att komma och hälsa på er. Att vi får vara gudföräldrar tycker vi är jätteroligt. Tänk vilket ansvar för våra sårkar :) We löve u!

Tack, tyckte om min klänning. Du var också så fin i ny friss och nya kläder :) KRAM

2011-10-06 @ 11:42:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0