Sista natten i gamla lyan

Det slog mig just..vi kommer aldrig mer sova i den här lägenheten WHAT! Vi har bott här i 6 år på dagen vi flyttar in i den nya och det känns konstigt att lämna det place man har bott i så länge. Men men ut med det gamla och in med det nya och hoppas att det nya blir bättre inte sant?!?!?Nu är det nog snart daxs att lägga sig i lopplådan. Imorgon är dagen D. Då ska allt flyttas till nya adressen.
WISH US LUCK!

(ps nej mad såklart jag inte har skrotat ekskåpet)


Flyttning pågår...Precis som den här bilden, SÅ ser mitt liv ut just nu. Hela lägenheten är fylld av de små elaka flyttkartongerna. Jag blir tokig! Känns som om jag bor på en soptipp. Nåväl nu på fredag hämtar vi nycklarna och kan äntligen börja flytta saker från punkt A till punkt B.

OM ändå någon annan kunde ta hand om flytten åt mig, smidigt och gratis helst ;)

Jag ser fram emot den dagen då allt är på sin plats å jag och min make kan pusta ut och fira jul som alla andra i vårt avlånga land.

Jag ser det snöar

Det var väl roligt? Hurra? Nej inte så hurra just för tillfället. Visst är det vackert att spana ut över snöflingorna som flyger runt utanför mitt fönster inte att förneka MEN på fredag och lördag går vårt flyttlass till vår nya lägenhet och snön försvårar det hela en smula. Kallt och halt gör det inte lättare att flytta möbler minsann. Men men nu ska vi inte klaga, slask och regn är inte mycket bättre.Till vår nya lägenhet har vi köpt på oss lite nytt och fräscht för att piffa upp alla vinklar och vrår. Vi har kastat MASSOR av gammalt strunt och flera fula gamla möbler och ersatt med
nytt


Sååå snygg har alltid velat ha denna malmbyrå. Min gamla sovrumsbyrå blev kaffeved ;)


Välkommen till min nya blogg!

Här är jag! Här kommer finnas bits and pieces av livet som det är just nu. Jag? Kvinna 27 som precis nyss, för snart 4 månder sen gift sig med sin älskling. 9 augusti i år gifte vi oss!


RSS 2.0