Husvagns semester i år

När vår riktiga semester börjar i juli ska jag och mannen dra iväg på husvagnssemester till Varberg.
Anledningen till att vi har bokat så tidigt en plats är för att just när vi är där så är det Wheels and Wings och då brukar det vara fullt på campingarna kring varberg.

Jag och mannen ser fram emot detta då vi älskar gamla bilar.
Kolla in klänningen jag köpt för att passa in ;-)

Denna och en rosett i håret and i am ready to :) 50s stile

Pysslar inför sommaren

Det är för härligt att ha något att planera i sin framtid. Något att se fram emot bör man ha ofta tycker jag. Det gör hela tillvaron lite lättare när man har det kämpigt på jobbet ex. Maj och bulgarien here i come!

På tal om att planera. Inför sommaren har vi nu fixat ett trevligt ställe att vara på, vår stora balkong är på fixstadiet nu :)
Igår har jag och maken min planterat smååå små krukor med fröer som vi hoppas ska bli stora fina växter. Tomater, gräslök och chili ska vi ha på balkongen är det tänkt :)Dessutom har vi nu gjort fint på vår balkong med nya möbler och parasoll. Möblerna i trä och tillbehören i rött. Parasollet är i mörkrött. På bordet står röda små lyktor. Ska bli roligt när man kan ställa ut sina växter och komplettera med.Visst shoppade jag mer till våren/sommaren...

Ja löningshelgen då var som vanligt kaotisk i jkpg och vårt kära köpcenter där. Trots folkmassorna lyckades jag shoppa upp mina pengar iaf ;)

Det blev ett par fina mjuka dojjor som kommer passa utmärkt till bulgarien i maj som jag inte kan visa bild på eftersom funktionen inte vill ta med bilden ;)

Men en sån här topp passade jag på att köpa på mig också. Ful? snygg? tja jag gillade den iaf på nåt sätt


RSS 2.0