Ett urval från konserten med Alan Jackson i Eskilstuna

Kolla in en bit av denna fantastiska konsert som var för en vecka sen. Jag är fortfarande alldeles salig efter att ha sett den :)
Alan Jackson i eskilstuna..en upplevelse man minns hela livet

Plats: Sverige, Eskilstuna, Sundbyholms travbana den 14 augusti.

Han är kung denna fantastiska countryartist. Det är inte för intet man kallar honom den största countrystjärnan i usa. Kvällens konsert i fredags i eskilstuna var helt outstanding.

Vi kom dit i god tid, ca kl 15.00 och hamnade längst fram i kön jag och mannen min. Ska det va så ska det va och då ska man vara first in line. Vi hade bokat VIP biljetter vilket garanterade sittplats men inget nummer så det gällde att lägga benen på ryggen så fort man visat biljett i luckan för att hamna så långt fram som möjligt. YES raden bakom supervip platserna blev det. Kanonplatser.

Refreshments som förband rockade på riktigt bra och höll publiken på gott humör trots några småskurar. Sen kom nästa artist, jill och dom flesta gick till grillen. Det säger väl allt. Högt och skränigt var hennes framförande.

Till sist nedräkning innan vår stora countrykung klev in på scenen och började konserten med gone country. Efter den följde massor av hans bästa låtar nånsin. Vi bara njöt av detta fantastiska framförande och önskade att det aldrig skulle ta slut. Vad hade man inte gjort för att trycka hans hand och gratulera till ett lyckat besök i sverige? Allt förmodligen och lite till.

Konserten höll på i ungeför 1,5 timma och sen var det dags för hemfärd totalt nöjda och glada. Kommer han till sverige någonsin igen så ska jag dit. kosta vad det kosta vill, jag är DÄR. Eller varför inte ta en tripp till usa och se en konsert där? Får bli en framtidsplan.

ALAN JACKSON IS KING!!!!
Så var första bröllopsdagen firad

Vi checkade in på hotellet på lördageftermiddagen och gjorde oss iordning för att gå till restaurangen vi hade bokat bord på. Tyvärr kunde man inte äta på hotellets fina restaurang vilket var planen från början för den var stängd.

På restaurangen njöt vi av underbart god grekisk mat och musik. Mätta och glada promenerade vi hemåt hotellet igen där vi hade efterrätt som väntade. Vi hade beställt en miniverision av vår bröllopstårta.

Efter desserten spolade vi upp vatten i bubbelbadkaret och hällde upp skumpa och tände ljus. Detta och lite ballader på cdn fick avsluta kvällen.

Presenter då? Givetvis hade vi köpt en present till varandra men dom bytte vi inte förräns på söndagmorgonen eftersom det är den 9 augusti som är vårt igentliga datum. Båda tyckte mycket om presenterna vi fick.

Firade lite till när vi kom hem igår eftermiddag och lagade god mat tillsammans och åt den sista biten av den goda tårtan.

SKÅL MIN ÄLSKLING!! 
Vår första bröllopsdag

I helgen, rättare sagt på söndag har vi varit gifta i ett helt år och ska fira våran första bröllopsdag. Är det verkligen så pass lång tid som har gått? Helt ofattbart är det iaf. Men kul ska det bli. Hoppas maken min tycker om hans gåva. Den här vackra saken är kronan på verket, den prydde våran sagolika bröllopstårta för nästan ett år sedan :)


Medeltidsveckan pågår

För första gången någonsin har jag varit på medeltidsveckan i visby. Jättekul var det att äntligen få uppleva detta som alla pratar så mycket om. Givetvis hade jag medeltidsklänning med kilar  i linnetyg. Är själv rätt stolt över den faktiskt :) Sydd efter den här bokens instruktioner. Kom hem från gotland i tisdags för sen var det dags för semestern att vara till ända och nu har jag jobbat i två nätter. håhåjaja att vara tillbaka på jobbet....
RSS 2.0