Almost Happy New Year

Inatt ska jag i vanlig ordning jobba. Men imorgon natt hände något ovanligt. Jag fick ledigt på en nyårsafton.
Helt galet otroligt. Gud va skönt det ska bli :) En natt på en vecka är helt klart överkomligt. Önskar alla ett gott nytt år nu för imorgon efter jobbet är jag för slö att slå på datan ;)
Dan före dan

Det är dan före dopparedan och affärerna är fullpackade. Yeeses va folk det var ute imorse och handlade vagnarna fulla. Vi trodde det skulle vara lite lugnare på morgonen men ICKE.

Här hemma börjar traditionen med uppesittarkväll om mindre än en timma. Aladdin, julmust och massor av annat smått och gott finns upplockat och bingolotterna är framlagda. Snart är julen här. Imorgon bär det av till syster yster för att fira jul. Juldagen makens pappas familj och annandagen makens mor. Jul i dagarna 3 och vi älskar det.

GOD JUL ALLIHOPA
Julklappsinslagning

Hohoho man känner sig som självaste tomten i verkstan när man sitter i timmar och slår in klappar.
Men kul är det, älskar att köpa uppskattade presenter. Vad står på din önskelista i år?Lucia och Dop

Lucia och dop, blir det lussedop?

Imorgon på självaste luciadagen ska jag och mannen få bli faddrar tillsammans med min syster och hennes man till vår lilla systerdotter. Tänk så vackert att på luciadagen få samlas i kyrkan och vara med om dopet av vår sötnos.
 

 
'


JULBORD

Helgen har varit toppen. I lördagsmorse bakade vi lussekatter igen. Total julstämning. Senare på dagen åt vi lite gröt och skinkmacka och började sen göra oss iordning för kvällen. Julbord på Ullinge kl 19.00 med efterföljande dans. Det var såååå fantastiskt god mat. Och superfint dukat och pyntat. Man kunde inte annat än att vara nöjd och glad efter så mycket gott.

Efter maten tog vi en promenadpaus ute och tittade på omgivningen lite. Måste gå av sig all julemat.
Sen gick vi inte igen och svängde runt i dans..corrina corrina....

Väl hemma igen var vi väldigt nöjda med beslutet att ta julbord på detta trevliga ställe.

Igår, söndag, hade vi besök av min makes far med fru och såklart farfar. Dom var och födelsedagsfikade och firade maken min, fast han fyller inte förräns imorgon. Får väl hoppas han tycker om presenten han får av mig :)
En lussekattsbagare här bor i staden...

Nu är jul för full gas hemma hos mig. Igår började jag med stora julbaket. Lussekatter på tvären och på längden. I år kommer det bli massor av katter då jag ska baka både till oss själva och till när min lilla systerdotter ska döpas. Första baket blev kalas. Man måste ju testfika när man har slavat i köket ;)

Senare på kvällen gjorde jag även iordning alla julkorten så att dom kan skippas iväg med posten idag.

Idag är baket igång igen och i skrivandets stund står en mjuk pepparkaka i ugnen och ikväll blir det mer lussebullar. Julfikat är nog den bästa på hela året :)


  


 

RSS 2.0