En vecka sedan man blev äldre

Ja så har det gått en hel vecka sedan jag fyllde ett helt år till av mitt liv. Yeeeses! Kan man inte sluta bli äldre på ett tag nu ;)

Av mannen fick jag vad jag önskade. Något vi kunde göra. Så vi var på Australia på bio och sen på en underbar grekrestaurang och åt middag. Mysigt!

Familjen har firat mig lite nu och då istället för alla på en gång


Hemma igen och jobbet väntar

Eller ja, kom hem redan i söndags efter en trevlig vistelse på Gotland. Kallt kallt. Fick köpa mig riktiga snöskor faktiskt. Fungerade inte så bra med tunna gympaskor i all den där kalla snön. Alltid lika roligt att hälsa på bästa vännen :)

Inatt är det tillbaka till jobbet igen. Suck. De långlediga veckorna rasar förbi sen går jobbpassen så trögt så trögt. Men om man ska byta karriär? VAD ska man göra då? Inte så smart i dagens läge att säga upp sig direkt men en kvälls eller distanskurs kan man faktiskt hinna med fast man jobbar. MEN till VAAAAD? Jag vill göra nåt roligt med mitt jobbliv. Något som känns inspirerande att gå till varje dag. Inget fel på mitt jobb igentligen, vi gör nytta. Men för sjuttan hela livet inom samma arbete? Nej tack.

Mitt nuvarande jobb ärSemestern är häääär!

Om ett par timmar kommer mannen min hem och så bär det iväg till oskarshamn för att lätta ankar till visby. Beställde biljetter för en månad sen så nu är det sååå kul att det är daxs att åka. Mad here i come! Mannen får stanna hemma.
Den här gången är det bara tjejerna som ska umgås, tja med undantag för en man då ;-) Gudsonen måste jag såklart träffa massor under min vistelse :)


Packning pågår

Usch att packa är inte roligt alls. Jag vet aldrig vad jag ska ta med mig när jag ska bort eller hur mycket som är för mycket. Imorgon åker jag till bästa kompisen på Gotland och eftersom det är vinter måste man ha med sig tjocka kläder vilket medför trångt i väskan vid packning. Gaaaah! Men när detta väl är färdigt ska det bli rysligt roligt att åka till Mad.

Som avslutning på denna dag ska jag hem till en jobbkompis. Vi ska träffas jag och hon och så en till tjej och dricka vin och äta lite. Ska bli väldigt trevligt tycker jag!
Min snälla make har gått med på att köra oss dit och sen hämta oss senare på kvällen.
Tack darling!

En sprucken rosa tekopp

Vintern är inte alltid så rolig med isiga gator och kalla vindar. Men en dag som den här mittemellan arbetspass så är det inte så dumt ändå att slå på vattenkokarn och sedan hälla upp en sprucken rosa tekopp som tet heter i min jättestora mugg och sedan inta min plats i soffan och kika ut på snöyran som är utanför. Slår man på en bra film och lägger en filt över benen så är inte vintern så dum ändå ;-) Fick tesaker av min syster med fästman i tidig födelsedagspresent som kommer väl till pass idag!


RSS 2.0