Böcker är för härligt!

För en dryg vecka sedan gjorde jag det, jag läste ut sista boken i sagan om isfolket. Hela 47 delar har denna förtrollade serie. Lånade min första bok av min bästa vän en gång för mååånga år sedan. Fortsatte låna delarna allteftersom tills jag tillslut började samla på serien själv, mest på loppisar. Tror inte jag har köpt mer än 1-10 böcker i bokaffären.
Nåväl första boken trollband mig så till den milda grad att jag inte kunde sluta läsa. MEN läsande har gått upp och ner under åren och det är inte förräns nu jag har plöjt igenom hela serien.Så vad gör man sina favoritböcker tar slut? Man önskar sig böcker när man fyller år. Syster var här i helgen med fästman och hade med sig en tidig födelsedagspresent. 6 böcker på uppföljaren till isfolket som heter häxmästaren :) Oh lycka, jag har nåt att läsa igen. Hoppas nu att dessa är lika bra som de 47 första :)


Här ska sparas...

Finns det något som är negativt med att planera en utlandsresa så är det väl hur man ska få ihop tillräckligt mycket pengar till både resa och russel. Resan var relativt billigt så den lär inte bli några problem, det är russlet som får mig fundersam. Hur mycket ska man ha med sig? Den eviga frågan när vi ska åka någonstans. Det blir till att spendera mindre på sig själv de kommande månaderna och lägga pengarna i spargrisen istället
Inte lika roligt som att shoppa upp fickpengarna varje månad meeeen ja får väl shoppa desto mer i bulgarien, det ska ju vara billigt där säger dom som vet. Man får packa lätt ;-)

Nytt år nya äventyr

Efter noggrant övervägande om vi skulle på solsemester i år har vi nu bestämt oss. Det blir en utlandsresa i år också. Vi har plöjt igenom resekatalogerna efter ett billigt men prisvärt alternativ.

Destination i maj -09 Bulgarien Sunny beachSer härligt ut tycker vi. Vi åker redan i maj för att det inte ska vara vrålhett på resmålet + att det var mycket billigare än att resa dit i juni-juli.

På vår riktiga semester som infaller i juli blir det nog avslappnad semester i sverige, bara ta det lugnt och njuta av den svenska sommaren och kanske en liten sväng med husvagnen till nåt mysigt ställe.

En resa till är inbokad idag faktiskt. Gotland och bästa väninnan i februari. Niiiice. En resa till landet annorlunda.
Ett kort resa långt bort. Sveriges eget paradis :)  Och ja för alla som tvivlar...det är lika trevligt på vintern.


Happy New Year och god fortsättning...

Helt underbart att äntligen få göra något annorlunda för att fira in det nya året och fira ut det gamla året. Som jag tidigare skrivit så har 2008 varit en fantastiskt år för mig och min man. Lite tråkigt att lämna det bakom sig faktiskt. Men in med det nya heter det ju.

Vi förberedde oss hemma hela dagen med att ta det lugnt och bara slappa för att sedan på eftermiddagen/kvällen börja göra oss iordning och medans vi gjorde det tog vi oss en liten snaps och lite mousserande vin.

Vid halv 8 ca bar det iväg i taxi till hotellet, middagen började vid 8 så vi skulle vara där en stund innan.
Maten var riktigt riktigt god som serverades. Helt fantastiskt fint. Showen var med de artister som jag såg på vår julfest med jobbet. Vocal voices. Men det gjorde inget att se dem igen för dom är väldigt duktiga tjejer och killar. Min man hade inte sett dem och tyckte det var riktigt bra.

Efter maten fick vi champagnebiljetter som vi kunde hämta ut och skåla med vid tolvslaget :)

Vi var helt nöjda med vår kväll och överens om att detta var ett perfekt slut på ett bra år :)


RSS 2.0