Vårens shopping

Till våren bara måste jag ha lite nya kläder för att lyxa till dig lite grann. Här är några utav mina köp som har gjorts på postorder. Förr gillade jag inte postorder alls men dom har skärpt till sig och fått in riktigt snygga kläder med bra kvalite.
Nu på fredag kommer lönen och då ska jag nog handla något mer till våren/sommaren fast då ute i affärerna. Maken min har lovat mig en shoppingtur någonstans på lördag. Yeeey!





Lata långledigheten

När man gått av sin 5nätters vecka är det en liten bit av himlen och veta att man inte kommer behöva knega på 9 dagar. Var en tuff vecka på jobbet så idag är det bara njuta i hemmets lugna vrå som gäller.

Ikväll är det tvtimme som är på tapeten. Min absoluta favoritserie är igång med en säsong. Desperate housewives :)




Hade allt detta som hänt och fortfarande händer på wisteria lane hänt i verkligheten tror jag att fruarna hade packat sina väskor i panik för länge sen och mumlat något om hemsöka gatan innan dom stack för alltid ;) Men spännande är det minsann!

Vårt bröllop i era händer...eller inte?

Igår var premiären av programmet vårt bröllop i era händer. Spännande koncept på ett bröllop. Man låter alltså släkt och vänner planera och utföra alla uppgifterna kring bröllopet. Brudparets uppgift är att bli fina och säga JA.

Tja jag hade aldrig kunnat hoppa över det romantiska året vi hade med vår bröllopsplanering. Vi var på många bröllopsmässor, smakade av tårtor, provade bröllopskläder. Köpte alla smådetaljer och pysslade. Så mycket roligt och romantiskt vi har varit med om skulle jag inte vilja vara utan. Vårt bröllop blev precis så som vi önskat!!!

Men visst skulle man om man kunde slippa all stressen som det faktiskt innebär med planeringen och att allt ska klaffa på en och samma dag så på ett vis förstår jag alla brudpar som har löst bröllopet på detta sätt. Sen är det ju riktigt bra tv för alla giftassugna brudpar :) icke att förneka :)

här kan man kika på lite info
http://www.tv3.se/vartbrollop


Ullared mitt shoppingparadis

I lördags var vi i shoppingparadiset nr 1= Ullared och Gekås. Där finns allt på en och samma affär :)
Vi hittade nästan allt på vår lista den här gången. Bland annat en jättesnygg bolero till sommarens kvällar när det behövs något över klänningen. Maken min köpte en jätteläcker rockabillyskjorta bland annat.

Igår var vi hos familjen och hälsade på och hade samtidigt vägarna förbi en sportaffär där jag var ute efter en ryggsäck som handbagage till Bulgarien. Hittade en rosa nikeväska för 149kr och maken min köpte sig en svart nästan likadan nike för samma pris. Man kan alltså säga att vi har fyndat hela helgen lång. Sånna här helger gillas skarpt :) Fynda är min melodi det!


RSS 2.0