Nya bilen går som en klocka...

För lite snart 2 veckor sedan köpte vi oss en nyare bil. Vi uppgraderade våran lilla lilla golf -91 till en stooor Volvo V70 -04 kombi. DET NI!!!

Går mjuk och fint på vägen och så är den snygg också :) Svart halvskinnsklädsel och svart i lacken, precis så som jag ville ha den. Jag och mannen min är väldigt nöjda med köpet.
Vrooom! Hehe
Yeees!

Så lyckad så lyckad var vår första kryssning med Birka paradise. Helkul hela dygnet. Maten var toppen, underhållningen likaså och människorna var sååå kul :) Me like! Det blir nog definitivt fler båtturer med Birka framöver. Tänk att det kan vara så kul att gå ut en söndag :) SKÅL!!!
Vi ska på kryssning!

På Söndag ska vi ha roligt igen mannen min och jag. Vi fick ett presentkort på en kryssning med birka cruises för att jag har ett gekåskort så på söndag åker vi och uttnyttjar presenten :) Har aldrig åkt med dem tidigare så det ska bli spännande att se hur det är. Vikingline däremot har vi åkt med många gånger och silja line en gång. Hitills är Viking line bäst. Vi får väl se om det blir en ny kryssningsfavorit. www.birkacruises.se

RSS 2.0