The Godson

På tisdag bär det av till landet annorlunda igen. Ska till gotland och fira gudsonen som fyller 4 år. Visserligen kommer jag en vecka i förväg men man får passa på när man är ledig. Det är sällan jag ordningsmänniskan själv bokar resa så sent som ett par dar i förväg men jag har velat fram och tillbaka när jag ska åka. Hade visst dubbelbokat mig helgen 1 maj. Hade lovat bästisen att komma till gotland och maken att åka på cruising samma helg. Så nu blir det som såhär. Jag drar iväg på tisdag och kommer hem på fredag kväll så då kan jag både fira fördelsedag och åka på cruising. Så smart man är ändå. HEHE.Utrensning pågår

Jisses va kläder som bara ligger och skräpar här hemma. Inte klokt vad mycket kläder man inte använder igentligen. Bara idag har jag nog fått ihop en svart sopsäck med kläder som bara tagit plats. Tyckte det var på tiden att kolla vad jag faktiskt använder och vad som kan åka i sopbingen. Jag menar, man kan ju inte köpa massa nytt och bara fylla på. Nån gång måste de där favvoplaggen bli utslitna och då är det ingen ide att behålla dom längre.
Nej ut med det gamla och in med det nya!
Bästisbesök

På lördags eftermiddagen kom äntligen min bästis med lilla son och hälsade på.
Det är verkligen alldeles för sällan man ses när man bor så långt ifrån varandra.
Vi drack kaffe och prata, titta på dålig tv och prata lite till. Precis så som det ska vara.
Med henne känner man sig alltid bekväm att vara sig själv och göra det man vill.
Min man var en ängel och lagade maten som behövdes och lekte med hans lille gudson så han var nöjd.
Han är duktig på båda delarna kan tilläggas :)
Helgen var med andra ord lugn och skön.


Hälsomässa i Skövde

Idag har jag och min man varit ute på ännu en av våra irrfärder i sverige.
Turen idag gick till skövde för igår eftermiddag hittade jag info på nätet om att det idag och imorgon skulle pågå en hälsomässa där. Arrangörer för mässan är http://www.tarun.nu/ där finns all info för den som är intresserad. Det finns ju fortfarande tid att gå imorgon som sagt.

Både jag och min man är väldigt nyfikna av oss och gick en sväng runt torget av spådamer och fastnade för en utländsk kvinna som heter tina taylor. 10 minuters konsultation a 100kr. Sagt och gjort så skrev vi upp oss på varsin tid. Tänker inte gå in på allt hon sa till mig men mycket stämde och stämde just på mig så jag har förtroende för att denna kvinna faktiskt kan sina saker. Även mannen tyckte att mycket hon sa var sådant hon inte kunde veta.

Efter lite spådom köpte jag mig lite stenar också. Mina stenar var speciellt för kvinnan och bättre hälsa.

Nu är vi hemkomna från detta vårat helgkul och slappar framför datan innan bästa vännen från gotland med lille bebben kommer och hälsar på över natten.
Musik maestro

Idag har maken min varit och inhandlat en liten musikmaskin till mig. Hehe, en mp3 alltså.
Har förvisso en fin dyr redan men jag ville ha en lite mindre och mindre ömtålig som man kan ha till och från jobb och sådär. Det blev en rosa denver 2gb. Precis lagom också för mer än 2gb musik har jag svårt att skramla fram.Läcker eller hur?


Presentkortet använt

Igår tog jag mig till eksjö med presentkortet i högsta hugg och hoppades det skulle bli shoppa av. Och det blev det. En lila tunika från ZJ och en jeansliknande kjol från zizzi. Eftersom gulliga maken givit mig presentkort på Vackra så behövde jag bara betala ynka 98kr själv för hela denna fina kreation. Mycket nöjd med mitt köp.

Visst är det kul att handla nya kläder till våren och sommaren.
Något nytt ska alltid in i klädskåpen när en ny säsong är här! Näst på tur i shoppinglistan borde bli vårskor :)


Startade inte kvasten imorse?

Glad Påsk allihopa. Eller startade inte kvasten imorse?
Hur ska vi då ta oss till blåkulla i tid?
Påsken till ära så har jag i en dikt tävling vunnit ett påskägg med ekologiskt godis :-)
Jag som aldrig vinner någonting blev extra fjolligt glad över detta.
Visst det är bara godis det handlar om men en vinst är en vinst. YEY!
Vi syns på blåkulla
RSS 2.0