Happy New Year

Så är det sista dagen på gamla året idag och vad ska jag göra undrar ni? Jo det ska jag tala om. Jag ska gå till...jobbet. SUCK. Jaja någon måste ju finnas på arbetet med och den någon är jag i år. Fast om man ska vara ärlig så har jag nästan alltid fått nyår på mitt schema. Även om man har semesterdagar sparade så är det inte lätt att få ledigt då ingen vill ha just nyårsafton som extrapass. Nåja nästa år om jag har räknat rätt så är jag ledig desto mer högtider inklusive nyårsafton.

Så till er andra lyckligt lottade som inte ska jobba önskar jag en riktigt trevlig nyårsafton och ett GOTT NYTT ÅR!
GOD JUL

Passar på att såhär dan innan julafton att önska alla en god jul.
Hoppas alla får det lugnt och skönt hemma i sina stugor och att julen i år blir riktigt fröjdefull.
Så oavsett om ni spenderar julens dagar borta eller hemma önskar jag och maken er en riktigt GOD JUL
Finaste granen som pryder vårt hem


4 advent

....och snart är det julafton :)

Ja igår var det 4 advent. Det firades genom lussekatter tända ljus och julmarknad. Sen var vi iväg till stadens gator och torg och köpte mig något nytt att ha på mig i jul. Sist men inte minst gjorde vi janssons frestelse och maken kokade sin farfars berömda daim.
Den är himmelsk god och jag tror att vi faktiskt fick till den så nära det går när man gör den själv. Vi får se på juldagen när vi bjuder släkten på den.

Önskar alla en trevlig vecka och snart är den efterlängtade julen här


Vad köper du i julklapp?

Det här med julklappar är inte alltid så lätt tycker jag. Svårt att veta vad mottagaren helst skulle vilja ha i sin klapp. Har alla hittat årets klappar redan eller är det ett bekymmer fortfarande?

En bra julklapp till mig hade varit en tidningsprenumeration. Jag är ju som jag nämnt tidigare en riktig tidningsmänniska. På senaste har det bara varit jultidningar som gäller. Ju fler desto bättre :)

Så tips till den som inte är färdig är ju att köpa tidningar. På tidningskungen finns julklappar som passar alla och där går det att köpa sista minuten klappar ända fram till Kalle Anka.
Jättebra och rolig present, men det gäller att ha lite knas på vilken av alla tidningar som kan tänkas passa. Har köpt massa prenumerationer därifrån. För tillfället har jag tidningen nära som jag verkligen gillar. Den kommer jag fortsätta att prenumerera på länge tror jag.
Kommer tomten med en tidning i år?


Lucia & klappar

Igår var vi i kyrkan på kvällen för att se luciakonserten. Yeeses, det var kö redan vid 19.15 fast det inte började förräns 20.00. KALLT att stå ute och vänta minsann. Dom sjöng väldigt fint även i år. Låter mäktigt när det är så många sångare på en och samma gång som sjunger. Måste varit över 50st som sjöng.

Igår var också min systerdotters dopdag. För ett år sedan var vi i kyrkan och pluttan blev döpt.

                                                    


Idag har jag och maken slagit in sånär som på alla julklappar. Fattas en låda till sista klappen. Nu är det fullt med paket under granen som väntar på att öppnas att förhoppningsvis glada mottagare. Klappar är kul att köpa och ge bort tycker jag. Finns faktiskt redan ett par paket därunder som är till oss från andra. Spännande! 


 


3 advent

Mycket har hänt i veckan som gått. Både roligt och mycket tråkigt. Roligt var att syster min var och hälsade på dom dagarna jag inte jobbade. Vi hade fullt upp från att hon kom tills hon åkte hem. Vi har julpysslat bakat, shoppat på stan, skvallrat och druckit julmust. 

En annan jätterolig sak var att när jag kollade mailen igår så fick jag mig en överraskning. Har vunnit en av alla julkalenderstävlingar jag är med i så snart dyker det upp ett presentkort på kryssning i min brevlåda :)

Vi har även varit på dimoda och köpt oss en kalasfin gran som faktiskt hör och häpna är i plast men den ser hur riktigt ut somhelst. Love it. Den står pyntad och fin i vardagsrummet.

Idag är sista natten jag jobbar innan jag är ledig länge. Hurra vad underbart. Ska bli skönt minsann. Har varit en tuff jobbvecka.Trevlig 3 advent allihopa


2 advent

Idag tänder vi två ljus såhär innan jul. Trevligt trevligt. Att jag älskar julen har väl inte undgått någon. Igår var jag och maken och firade hans kommande födelsedag med julbord.
Gott och trevligt som vanligt.
Idag har vi varit ute och kikat på plastgranar men oj vilken besvikelse dom är. Inte alls som en vanlig gran på något vis. Nej en billighetsgran vill jag inte ha. Då får det bli en riktig istället som vanligt. Hade dock varit smidigt med en i plast som man bara kan vika ihop efter julen. Det stora plusset är väl att man kan sätta upp granen hur tidigt man vill också utan risk för barr i hela lägenheten. Hehe.

För er som gillar julen och julens musik kan jag tipsa om dessa sidor Julradio.se & Juligen.se


RSS 2.0