Fler till samlingen

Ramlade över ett erbjudande på fler tidningar så nu har jag dessa två tidingar för ett tag också

Allt om vetenskap

Får jag lov

Ser fram emot när alla mina tidningar börjar ramla in i brevlådan. Har inte beställt mer än 3 nr av varje tidning men jag får väl fortsätta sedan med dem man tycker var bäst.
Får jag lov kan ju vara en kul tidning för oss som älskar att gå ut och dansa :) 


Man kan inte låta bli

...att planera när man har något roligt att se fram emot.
Resan mot Gran Canaria må vara långt bort i tiden men det är ändå något som jag verkligen ser fram emot att göra och då kan inte iaf jag låta bli att börja planera i huvudet lite iaf.
På detta stadiet med massor massor av månader kvar har jag väl inte kommit längre än att jag spanat in baddräkter. Skulle vara roligt att ha en ny till playan i år. Kanske den här? Vad sägs?
Färg pineapple från alwaysforme


Tidningsnörd

Jag är en tidningsnörd. Jag älskar att plöja igenom en ny tidning. 
Läser tidningar om allt möjligt ex mode, resor, psykologi, mat och hobby med mera med mera.
För nuvarande har jag prenumerationer på 

När och fjärran

Nära 

 
Tycker om tidningskungen eftersom dom har riktigt billiga och bra erbjudanden och att man inte binder upp sig att köpa mer än valt erbjudande.

Kolla in länkarna själv om du som jag gillar tidningar, finns något för alla skulle jag vilja påstå.

Vad läser du för något?


Bara 9 månader kvar då

"Bara" 9 månader kvar tills vi reser utomlands då med andra ord inget annat ...haha ;) i oktober i år närmare bestämt åker vi med makens familj med respektive till Gran Canaria Arguineguín i en veckas tid. Massor av sol och bad och bara ta det lugnt, all inclusive är inga dumma grejer :)

Nu har man något att längta efter och se fram emot när man tittar ut och bara ser snö överallt

KALLT

Visst är det vackert med den vita snön som lyser upp men måste det vara så kallt? Många snödagar har minusgraderna varit 15 även på dagen och när det är rå kyla så hjälper det knappt hur mycket man bylsar på sig.

Hade varit perfekt om man inte hade jobb just nu och bara kunde ta en frisk kylig promenad på dagen och sen gå hem och rulla in sig i ett täcke, dricka chokladmjölk och ha det gott i tvsoffan.
Men ack nej, istället ska man jobba 31,5 timmar i helgen. ENJOY! Not. Jaja bit ihop jobba ihjäl mig och ta det där med ledighet och ha det gött en annan dag. over and out.

 


RSS 2.0