SEMESTER

Äntligen! Nu är den här min efterlängtade semester. Var vädigt nöjd när jag gick av passet 7.15 imorse och solen sken för fulla muggar.
Nu är semestern här och vi startar med kanonväder. HÄRLIGT!


....Sola och bada med pinacolada....


GLAD MIDSOMMAR

Dagen som är idag har vi haft sill lunch här hemma med makens farfar på besök.
Traditionell midsommarmat blev det. Till efterrätt blev det såklart jordgubbar glass och grädde. Mums. Ikväll blir det inte så mycket mer firande för jag ska jobba min sista natthelg innan semestern på måndag morgon :-)


En glad och trevlig midsommar önskas er alla!


Våga öppna truten

Världen är allt bra liten har man konstaterat förr och idag insåg jag det igen. Jag var in på lindex en sväng för att kolla lite kläder medans mannen var på sina ärenden.
Råkade muttra något om att det är surt att kläderna inte finns i storlek och hörde gensvar av en annan kvinna som också tittade på kläder.
Jag är ju som jag är så jag började prata med henne och det blev en lång diskussion om kläder och passform och så vidare. På nåt sätt kom vi in på våra män och vad dom gjorde. Hennes kör lastbil och min reparerar bilar och truckar. Haha ja se dessa karlar och deras bilar tyckte vi.
Till slut kom mannen min och undra vad jag pyssla med.
Presenterade kvinnan jag pratade med och mannen kom med i diskussionen. Vi frågade vart dom bodde och när mannen sa att han känner till många i de trakterna så undrade han vidare vad hennes karl heter.
OCH DÅ visar det sig att hennes karl är min karls gamla polare som han inte hört av på ett par år. LITEN VÄRLD. Vi bytte såklart telenr hon och jag och mannen ska ta polarens nr och höra av sig till honom. Ja vad säger man. Det är inte alltid så dumt att prata med folk man inte känner. Främlingen bredvid dig kanske har något roligt att berätta. Våga öppna truten!
Sommarens klänningar

Förra året köpte jag på mig ett par söta klänningar till sommaren och till utlandsresan så i år tänkte jag inte vara sämre. Den första är från ZIZZI och är i en helt fantastiskt fin korallröd.
Älskade passformen på klänningen. ZIZZIs kläder har kvalite det måste jag säga.
Den gröna tänkte jag kunde göra sig fint till min nyinköpta jeansjacka :-)      

Drömjobbet?

Visst finns det något jobb som vi alla drömmer om att få ha som sitt? Jag har en hel del jag skulle kunna tänka mig att jobba med i framtiden. Här är ett litet urval av mina drömjobb.
Vad drömmer du om att få jobba med?


Bröllop

Antingen i brudklänningsaffär eller med att arrangera hela altet som bröllopkoordinator. Vilken känsla att få jobba med alla flickors mest förtrollade dag. Härlig känsla det hade varit ,och se dessa lyckliga ansikten som planerar sin stora dag tillsammans, varje dag på sitt jobb :-) I like! 

Stylist

Inte bara när det gäller kläder och mode utan även smink hår ALLT. Jag skulle vilja vara den som stylar från topp till tå. Det är hur kul somhelst att styla andra med smink och håruppsättningar och vara smakråd när det gäller kläder. Man måste ha ett öga för vad som är rätt.

Fotograf

Tänk att ha som jobb att fånga det vackra på bild varje dag. Fotografera bröllop, dop och andra lyckliga stunder i människors liv och återskapa lyckan på bild genom att vara en duktig fotograf. Att få göra människor glada genom att ha sparat deras minnen med fina bilder. Wow.                                         

Utmaning antagen

Bild nr 10 skulle jag alltså leta upp och lägga ut igen. Bilden från inlägg nr 10 råkar vara en bild med nyårstema. Lägger inte alltför ofta upp självknäppta bilder så håll tillgodo nu då mad med denna ;-)
Lördagens nöjen

Igår trotsade vi det riktigt dåliga vädret med regn och rusk och ringde syrran med fästman och tvingade med dom på stan i växjö. Lång väg att åka för oss men det var det värt.

På Gina tricot hittade jag en stor tubsjal i rosa och svart. Me lööv. Syrran köpte ett sött linne.

Vidare iväg till monki där jag hittade MIN kofta som jag velat ha så långe för halva priset. Yes! Köpte även en grå kofta på 75% rea och en rosett. Lurade in syrran även här och hon hittade en topp och en klänning för 50% och 75%. Lyckad shopping må jag säga.

När vi var färdiga på monki var klockan dock så mycket att vi fick springa in på restrerande affärer för att ens hinna in men det gör inte så mycket. Budgeten för dagens shopping var nog ändå slut får vi lov att säga. HEHE.

Mötte upp våra karlar och begav oss hemåt. På kvällen grillade vi och hade allmänt trevligt. Vilken tur att man får ett ryck ibland och åker bort. Vi hade hur trevligt somhelst och shopping i växjö blir det nog igen me syrran när nästa lön har dykt upp.


Nedräkning

Och på den 19 dagen vilade hon ;)
Alltså 18 dagar kvar innan semestern är HÄR! Jag kan inte annat än att redan börja räkna ner.
Tiden går ju som konstaterat väldigt fort så snart snart är den här. Min efterlängtade semester.
Jag kan iallafall säga att jag går på semester den här månaden :)

Vad ska jag göra på min semester undrar kanske någon.
Har säkert nämnt det tidigare i bloggen men vi kan ta det igen.

De två första veckorna v26 och 27 är jag ledig själv utan make. Då tänkte jag eventuellt ta och åka runt och hälsa på lite, både släkt och vänner.
På helgerna kommer jag nog vara hemma för att umgås med maken min men veckorna blir så trist att vara hemma ensam.

v 28 är maken äntligen ledig samtidigt som mig förutom att han har jour på jobbet så då kan vi ju hitta på lite saker tillsammans. Helgen den veckan är vigd och spikad till Wheels and Wings. Hotellrummet är bokat och klart.

V29 Enda hellediga veckan tillsammans med maken min. Vi har ännu inte riktigt planerat vad som händer den veckan men åka någonstans i sommarsverige blir det iaf.
GLEE

Har du missat den? Denna fantastiska serie om Glee club? Helt underbar tycker jag den är.
Man väntar som ett barn på julafton inför varje nytt avsnitt. Har du inte sett den så är det daxs nu.

Här kommer ett litet klipp som smakprov. Skolans gaykille Kurt a la beyonce.RSS 2.0