Snart är det DAX

På Onsdag är det äntligen dax. Då sticker jag, maken och hans släkt till Gran Canaria.
Igår packades stora resväskan och idag ska jag fixa lite smågrejer som ska med. Allt som kan packas i förväg som inte måste användas dagligen ska vara klart idag. Det är målet. Inatt och imorgon natt ska jag nämligen jobba och sen är det helt plötsligt tisdag eftermiddag när man sovit färdigt. Då är tiden knapp eftersom flyget drar iväg dagen efter. Alltså måste det göras idag. Ingen vilosöndag här inte.
Nästa bloggtillfälle blir säkerligen efter semestern. Ha det gött allihopa. Det ska vi ha :)

See ya later


Rustning inför vintern

Vintern är här fortare än du tror. Hösten har ju gått rekordsnabbt, det är snart november för sjuttan. Efter lite efterforskningar bland vinterförrådet märkte jag att det behövs både jacka och skor till vinterklimatet.
Detta är nu inhandlat och klart. Blev en svart jacka från cellbes och vita skor från ellos.
Postorder är smidigt ibland. Har dock kollat igenom utbudet i butikerna först men hittade ingen jacka som jag var nöjd med. Nu kan vintern komma lagom till jul om den vill för jag är förberedd :)                                             

Far och flyg alla baskilusker

Nu är jag överdrivet jättetrött på att vara sjuk. Sen i måndags har jag suttit hemma med andnöd, ont i halsen, en mördande hosta, täppt näsa, OOOONT. Varför? Både jag och min man ligger hemma med luftrörskatarr.
Jag vill inte vara sjuuuuk. Jag har ingen somhelst lust att sitta hemma en endaste dag till men jag måste för det går inte att göra nåt annat än att ligga som ett kolli och hosta och snörvla.
VILL INTE. I will go totally INSANE.
Hoppas att penicillinet snart börjar ha lite verkan. Snälla någon ge mig ett bättre immunförsvar. PLEASE!
Helgens happenings

I fredags fyllde min lilla systerdotter 1 år så på lördagen packade vi hela familjen in oss i våra bilar och åkte till syrran med sambo och systerdotter för att fira. Redan utanför var det pyntat med namn och ballonger som talade om vem jubilaren är. Inomhus hade syster min gjort lika fint med ytterligare ballonger och banners. Födelsedagsfiraren sken som en sol hela dagen och showade med allt hon kan. Sötaste tjejen i stan.

Söndagen hade vi i förväg bestämt skulle vara lugn och fridfull hemma. Maken har jobbat mycket övertid och önskade sig en lugn dag och så blev det.


RSS 2.0