Fixar och donar

Ordning och reda ska det vara om jag får som jag vill. För tillfället är det inte så lätt. Jag har som min make poängterat tusen gånger alldeles för mycket kläder och dom befinner sig överallt.
JA, men det är inte så lätt att få undan dom heller när det inte finns tillräckligt med garderober. Så nu har vi löst det med en Aneboda klädgarderob som ska in i sovrummetHar ingenstans att ha mina muminmuggar och marimekkoskålar heller så det löste vi i samma veva med ett detolf vitrinskåp.
På balkongen kan vi inte sätta upp några möbler eller blommor förrens duvproblemet är löst. Väntar på att det ska komma en gubbe och sätta upp nät så de hemska fåglarna inte tar sig in och förstör. Sen kan jag göra fint med min hyllis och sockerkrukorna. Ska inhandla lite jord och blomster först med. En "gräsmatta" har vi köpt också .

Alla mina nya prylar kommer från ikea :)


Starta kvasten...

Ska vi till ta en tripp till blåkulla i år eller vad säger ni damer?
Har du plockat fram din magiska kvast så flygturen blir av? Vi ses där :)I år är faktiskt första gången på länge som jag är ledig hela påsken. Vad ska vi hitta på då?
Tja jag vet inte så noga. Ska tvinga iväg maken och köpa lite påskgott iallafall.
På lördag är vi bortbjudna till svärisarna på påskmat. Trevligt!
Vad hittar ni på själva i påsktider?


GLAD PÅSK önskar vi alla nära och kära


Im sooo bored

Vad ska man hitta på för att liva upp vardagen? Just nu känns det som om jag inte har någonting alls att göra fast det är nog inte helt sant. Vi har massa grejer i lägenheten som faktiskt är roligt men varför jag inte tar mig för det är en annan femma. Vi har tvspel, nya tidningar, dator, böcker, jag kan pyssla, jag kan skriva brev. Det jag saknar är sällskap. Allt eller ja nästan allt blir roligare med sällskap av någon. Sitter och hoppas på att bästisen kan komma hit inom en snar framtid. Vore jätteroligt om hon kunde komma över och umgås nån dag.

Förra veckan var jag hos lillsyrran och vi var på stan och kollade alla möjliga butiker.
Vi tjötade och fikade och tittade på dålig tv. Det är alltid lika roligt att umgås.

På helgen var vi först på 80årskalas och sen åkte vi till min andra syrra med familj.
Jättetrevligt med grillkväll och massa prat.

Så varför så rastlös nu? Tja jag blir väl van att ha någonting att göra så när jag inte har nåt för mig klättrar jag på väggarna här hemma. Måste hitta på något och det nuuuuuu.
Kanske ska börja med att gå ifrån datan. HEHE


Ljus i mitt hus

Nu ska här göras vårfint i mitt hem. Har klickat in en beställning på lite nytt och fräscht från ellos
Håller tummarna att allt passar när det väl kommer. Vardagsrummet är tänkt att det ska få ett ansiktslyft med nya gardiner och lite kuddar till soffan. Köket ska få en blommigt söt hissgardin.
I köket kan man knappt sitta och njuta sin frukost på sommaren eftersom solen lyser så starkt på morgonen och vi inte har någon persienn men det ska det bli ändring på :)


 


Vad tycks?


Vår, blommor & glad

Äntligen har snön gett vika. Ja nu är det ju ett par dagar sen den sista snön regnade bort men det är jag fortfarande lycklig över. Va härligt att våren äntligen är här. Lika trevligt varje gång. För att riktigt bringa in våren i mitt hem så prydde min mor mitt hem med vackra tulpaner i rosa och lila när hon var här igår :)
Tulpaner det är vår för mig. En stor bukett i blandade färger är väl vackert på vardagsrumsbordet!


Precis i dom här färgerna var mina tulpanerRSS 2.0