Har shoppat och skulle gärna fortsatt...

Idag har jag och en väninna gjort stan osäker och åkt runt runt och handlat. För mig blev det endast ett par nya byxor. Toppefina mörka jeans från lindex. Min kompis handlade desto mer. Sommarjobbslön kan ibland bli mycket pengar om man jobbar som en liten blå :)Hade dock inte tackat nej till dessa plaggen också men min plånbok vill inte detsamma som jag när både frisören och tandläkaren kommer kosta mig pengar nästa vecka. För att inte tala om att båtresan till dopet och Gotland måste betalas med...gaaah. OM man ändå tjänade multum.Alan jackson konsert

Alan jackson konsert i eskilstuna 10 augusti 2011

Hela dagen igår i eskilstuna vräkte regnet ner. När vi skulle ställa oss för publikinsläpp var det som värst. Men va gör väl det när man väntar på något roligt. Visst vi var blöta upp till knäna, överkroppen var skyddad tack och lov med paraply och regnponcho.

Regnet slutade dock att ösa när förbanden började spela. Nog för att man inte torkade på hela kvällen och hela konsertområdet var en lerpöl men men.

Nåja konserten. Det svenska förbandet var som förväntat, inte alls i min smak men däremot de från usa, joey och rory var över förväntan. Riktigt hyffsat bra.

Sen kom stjärnan själv och kvällen kunde börja. Man njuter varje sekund av alan jacksons underbara stämma och musik. Så sjukt bra är han. Körde alla gamla goingar av hans stora låtregister. Me löv.

Plektrum hade han även med sig denna gång och jag hoppades att jag skulle få med mig ett hem. Vi satt ju på rad 3 så chanserna var inte helt emot mig. Vi försökte springa efter dom när han kastade ut dem i publiken men utan framgång. Sen hände det. Ett av plektrumen landade i mitt knä, på min kjol. LYCKAN var total :) YES!!!

Hattar och tshirtar blev det visst med oss hem också. Hade inte så långt till vår sovplats då vi bokat hotell i eskilstuna. Väldigt skönt att bara ha ca 10 minuter till en sovplats.

Idag har vi styrt kosan mot kolmården och safari. Har aldrig varit där förr som sagt så det var riktigt kul.

Undra just om alan kommer tillbaka till sverige fler gånger? Isåfall är vi där. Det går inte att missa en så stor händelse av artisten som spelas mest i vårt hem.

HAPPY!
3 år som gifta

Idag firar min make och jag 3 år som gifta vilket betyder läderbröllop. Tänk att tiden bara rusar iväg. Känns som om det inte var allt för länge sedan man stod i vit klänning och kostym framför prästen. Härliga år har det varit och vi ser fram emot många långa år tillsammans.
Älskar dig maken min!
Alan jackson

Snart är det daxs!
Äntligen är det faktiskt snart daxs att åka på den efterlängtade konserten med Alan jackson.
Visserligen har vi sett honom en gång tidigare men det spelar ingen roll vi är lika uppspelta den här gången med. Ett stort plus i kanten är ju också dom fantastiskt bra sittplatserna och att vi faktiskt har numrerade sittplatser.
På onsdag är det. Wiiiieee!!

Eftersom det är en bit hem så ska vi sova på hotell i eskilstuna :) 

Dagen efter blir det kolmården om vi får som vi vill. Där har jag aldrig varit så det ska bli spännande att åka på safari med mera.

Ser fram emot nästa vecka verkligen :)


Mission impossible?

Söker runt i butiker och på nätet efter en fin klänning att ha på mig på lille V s dop i september. Verkar inte vara en lätt uppgift tydligen. Visst finns det klänningar som passar men ingen som jag är nöjd med. Det mesta i butikerna just nu ska visst se ut som om man hade modell tält med blommor och krims krams på. NOT my style.
Efter som vi fått äran att vara gudföräldrar så kommer vi ju stå framme i kyrkan och vill såklart look our best.

Maken har det fruktansvärt lätt för sig. Släng på kostymen, vit skjorta och en slips som matchar mina kläder och voila, KLAR!

Kläder ger mig ofta HUVUDBRY!!!!

RSS 2.0