Planer för 2011

Man måste ha saker att se fram emot. Så är det bara. Eller ja, jag måste ha det för att inte tycka att vardagen blir för grå med bara jobblunken. Så vad har vi planerat för 2011? Tja hela året har vi inte planerat för iochförsig men de planer som redan är klara kommer som en liten summering här

Februari- då firar vi att bloggerskan, jag själv fyller år, the big 30. Gulp. Då blir man officiellt vuxen. Detta firas en helg tillsammans med familj och vänner med lite gott att äta och sitta ner och trivas ihop. Helgen efter ska jag fira med maken och se vad han har hittat på.

I juli firar vi kusinens Bröllopsdag :) Detta ska bli så roligt så roligt. Jag och maken har bokat hotellrum för länge sedan. Vi ska vara där i två nätter. Har en känsla av att det kommer bli ett jättefint bröllop.

Det är också denna helg semestern börjar om nu mina semesterönskningar går i lås på jobbet vilket jag hoppas. Fick byta förra året så detta året kanske man får som man önskar :)
Semestern är inte planerad för tillfället men vi vet så mycket som att det blir hemmavid i sverige med kanske en stuga eller husvagnen tex.

Någon gång under semestern eller iallafall under sommaren ska en resa till ön bokas in också såklart. Ja gotland pratar jag om då naturligtvis. Måste hälsa på bästis med familj. Fast iochförsig kan det hända att jag åker tidigare än så med.

Augusti- våran bröllopsdag. Firas med att vi ska iväg på hotell och gå på konsert. Inte vilken konsert somhelst heller utan the man himself, alan jackson.

Så långt har vi kommit än så länge. Känner jag mig själv så det blir många mer planer för våren och sommaren. Ja, vi ska ju ut med jänkaren och köra lite varstans i vår och sommar med men vart vi ska är inte på kartan än.                                     

För mig är det kalas med massa planer för framtiden
HE is coming BACK mr Alan Jackson

Gissa om jag blev paff och samtidigt upprörd över att inte veta att han kommer tillbaka till sverige, eskilstuna i år och dessutom missat biljettsläppet den 20 december. WHAT? Det får inte vara sant. Jojomen vi fick förvisso sittplatsbiljetter men nästan så långt bak man kunde komma.
Men skam den som ger sig. Vi bevakade stolarna och kom ända fram till rad 25. Tja man får väl vara nöjd då tyckte vi. Men det fanns en god fe som tyckte vi skulle ännu längre fram.
Igår annonserade de på konserthemsidan att ytterligare platser släpps idag för sittplatssektionerna ska utökas.
Att ligga i och bevaka lönar sig för nu har vi plats på RAD 3. jiiiipiiiiiii
Det är ju sjukt nära scenen. Hade såklart velat ha rad 1 men men 3 är inte alls illa.

För dig som läser och är nyfiken kan du gå in och kika på konserthemsidan och ytterligare info finns på ticnet så kom igen nu hela sverige som älskar country och boka in er på denna underbara karls konsert. Jag lovar att ingen som gillar country blir besviken. Ta på dig hatten och kom dit helt enkelt.
Enjoy!


Måndag morgon

Detta känns som en riktigt seg måndag morgon. Idag har jag en del saker som måste göras. Suck. Känner inte för det alls måste jag säga. Men men imorgon så ska jag ta igen denna tidiga måndag med att sova seeent.
 
Vad har hänt sen sist? Tja inte speciellt mycket. Jag och maken har varit lediga ett par dagar och har hälsat på släkten och bara tagit det allmänt lugnt. Skönt att ha lediga dagar tillsammans för en gångs skull.

Har shoppat mig en ny fin tunika som jag tänkte spara till dagen D. Då jag blir ett år äldre och alldeles för gammal. Happy old day..hehe..
Så här ser den ut. Från ett av mina favoritmärken ZizziRSS 2.0