Tillbaka i sverige

Sent i måndags kväll kom vi hem från El Gouna, Egypten. Jättehärlig semester om än väldigt varm. På dagarna var det ca 37-38 grader i SKUGGAN och ca 47 i solen. Oh my gosh så varmt har det inte varit någonstans tidigare av de land vi har besökt.

Dagarna flöt på med sol och bad och trevligt sällskap. Vi träffade ett supertrevligt par som råkade vara våra rumsgrannar på hotellet. Samma ålder ungefär som vi och en hel del gemensamma intressen. Vi var på shoppingturer, middagar och loungebaren tillsammans både nu och då.

Vi har blivit rätt så bruna både maken och jag tycker jag nog :) Visst kunde man säkert ha blivit mycket brunare men mitt på dagen var det endast i skuggan man kunde vara med undantag för ett dop i lagunen då och då för att svalka av sig.

Kan säkert bli en tur tillbaka till Egypten nån gång men då på höst eller vintertid då det är några värmegrader mindre men långt ifrån kallt.


Lyckönskningar till brudparet

Nu är hon gift och har varit det i snart två veckor. Bröllopet var helt fantastiskt fint. En liten tår i ögat kom det visst när kusin M steg in i kyrkan med sin blivande make.

Klänningen, ja hela hennes brudutstyrsel var otroligt vacker. Hennes make var också sitt finaste jag denna soliga lördag den 9 juli. Allting verkade flyta på väldigt bra under dagen. Kunde man vänta annat av kära kusinen som är lika välplanerad i allt hon gör som jag.

Jag fotade innan, under och efter vigseln. Kunde inte låta bli. Fotografdrömmarna finns ju kvar :) Har nu ett par hundra bilder från dagen att gå igenom och sedan skicka vidare till det äkta paret.

Önskar er lycka till i framtiden som gifta. Hoppas på en ljus framtid och happily ever after!
Det rör på sig

Nu händer det massor av grejer på en gång minsann.

För lite över en vecka sen fick bästa kompisen en liten son. Lille V föddes den 29/6 och är en supersöt liten sork (sork= pojke på gotland) GRATTIS säger vi till hela familjen.
På Lördag smäller det, då gifter sig söta kusinen med sin drömprins och vi får vara med och dela deras speciella dag. Ska bli väldigt roligt.
Nästa vecka drar vi iväg till varmare breddgrader. El gouna here we come! Ska bli skönt att få ha semester tillsammans med gubben och ha det riktigt gott.


RSS 2.0