Soliga vardag

Härligt det är med semester! Helt ofattbart skönt att slippa tänka på att gå till jobbet.
Idag sitter jag mest me reseguiden i hand och drömmer mig bort till el gouna.
Det roliga med en sista minuten är att det är så SNART vi ska åka. Hurra!
Packningen är påbörjad på papper och i mitt huvud. Ja jag är absolut inte den som planerar min packning dagen innan vi ska åka. Det ska göras minst en vecka innan så man kan packa och packa om, plocka dit och plocka bort. Hihi. Nuts i know!

Först ska vi givetvis på kousinas bröllop. Det är en av höjdpunkterna i år.
Det är så spännande att se hur min söta kusin tar sig ut i brudutstyrsel. Jag vet ju att hon inte kommer vara maräng iaf ..hehe.. men om det blir klassisk brud eller med en twist det har ingen fått veta. Sååå spännande.
Har fått följa med henne under planeringens gång och det har varit jätteroligt att kunna hjälpa till. När man själv gifte sig 2008, så scanna man ju halva världen efter de perfekta detaljerna till i stort sett allting så man har ju lite knas på vart man kan få tag på ditt och datt.
Kan det vara såhär kusin M står på lördag den 9 juli?
Tack Lovisa för inlägget i min blogg, roligt att veta att bloggen är läsvärd :)

El Gouna

Nu har vi bokat oss en resa. Den 11 juli på måndagen efter kusinens bröllop åker vi till Egypten till Rihana inn i El Gouna. Ett all inclusive hotell har vi lyxat till det med. Ser jättefint ut tycker vi och vi ser nu fram emot en sol och bad semester. Vi åker med fritidsresor vilket är ett plus i kanten för det är det flygbolag vi gillar allra bäst.

Hotellet


En fin midsommar

Vi hade en fin midsommar nere i blekinge i helgen som gick. Solen sken dock var det lite blåsigt men det går ju an sålänge det inte regnar. Sill, jordgubbar och dans runt midsommarstången. Det är grejer det. Jättetrevligt. Har sett många av ställena som min man spenderat sin barndoms semestrar på. Hans familj hade sommarstuga inte långt därifrån där vi hade hyrt en stuga.

Hoppas alla mina nära och kära hade en fin midsommar ni också!
Nu drar vi på semester en sväng!

I måndags morse gick jag av och semestern hade officiellt börjat. Men det är inte förräns idag jag faktiskt ska åka någonstans. Om nån timma bär det av till blekinge och hälleviks camping där vi bokat stuga över hela midsommarhelgen. Det ska bli så härligt. Hoppas vädergudarna är med oss så vi får lite sol på näsan.Lite Leo

Mjau...så himla snygg klänning har jag varit och hängt undan idag. Man får ju inte vara dum, visste ju att jag hade en kupong som ger mig 20% på ett helt köp hemma i datan så den ska jag givetvis ha med när jag betalar.
Är den inte snygg så säg? Satt hur fint somhelst. Den ska med på midsommar!
Min nya lur

Snart kommer den, min nya lur. Jag och maken har beställt varsin iphone.
Vi tog ett finfint erbjudande. Enda nackdelen var att telefonerna var tvärslut och man är tvungen att vänta ett par veckor innan telefonen finns i mina ägor.
Tror att den är här lagom till semester :) Hurra!
7 kvar

Måndagen den 20 då har jag gjort mina 7 jobbnätter som är kvar innan semestern.
Vad jag ska göra under mina 4 härliga sommarveckor ledig?
Ja det funderar jag på än eftersom jag och maken inte har mer än min sista vecka ledigt tillsammans.
Så i 3 veckor är jag ledig helt själv. Hmm what to do? Det löser sig självt kanske, vem vet.
Semestern är nära och man börjar se ljuset i tunneln!!
Dagens Fynd

Idag var det marknad i vår lilla stad. Lika lite att handla där som det brukar vara. Mer tur hade jag dock på de vanliga affärerna. På kappahl köpte jag mig en svart bolero. Ska ha den över finklänningen på kusinens bröllop i sommar. Vilken tur att det igår kom sms med 25% rabatt på plaggen på kappahl.
Billigare är bättre.Efter detta tog vi en sväng till jönköping för jag hade tänkt mig att kolla på skor. Det fanns inga alls som passade eller föll mig i smaken just idag. Däremot hittade jag en annan sak som jag letat länge efter. En vit väska.
Hela våren har jag varit på jakt efter en men inte hittat någon jag är nöjd med. Nu hittade jag en fin vit espritväska som också den handlades med 25% rabatt på wedins.(Swim)suit up!

Äntligen har jag gjort slag i saken och beställt den tankini jag suktat efter i typ ett års tid.
Förra året hade jag inte behov av den igentligen men nu har min gamla baddräkt kastat in handduken efter lång och trogen tjänst så nu så finns det motivering till köpet. Håll tummar och tår att den passar perfa när den kommer.
Planen är att midsommar kommer med kanonväder så man kan bada :)
RSS 2.0