Polka Dot

Idag har jag haft sällskap till morgonkaffet. En kompis till mig tittade förbi på morgonen för lite skvaller och kaffe. Riktigt trevligt. Vi satt och tjöta en stund och bestämde oss för att ta en sväng på stan innan min tid till frissan.

Hittade en supersöt rockabillylook på en klänning från lindex. En svart med vita polka dots.
Me löv. Till denna tänkte jag leggings och en bolero kunde bli sött i sommar.


Systrarna S goes Glee

Ja jisses va roligt det var i lördags på liseberg. Solen sken och det var lagom varmt mestadels av dagen. Köerna var otroligt nog inte längre än ca 15 min till varje åktur. Något längre på nån attraktion men inte farligt lång.
Vi mötte upp syster med pojkvän inne på liseberg och sen rullade dagen på med karuseller, spel och läskeblask.

En sak är då säker, i Balder sätter jag mig aldrig igen. Den var HEMSK! Men å andra sidan så var det bara jag som tyckte det. Maken och syrrans pojkvän åkte många fler grejer än jag och syrran.
Gasten var vi såklart in på  också. Lika hemskt varje besök och denna gången kändes det som om dom gjort vägen man ska gå där inne mycket längre. Hua!

Så när kvällen börja lida mot sitt slut hittade vi inne på spelhuset en kul grej. Beat box. Spela in en låt? Tja det låter ju roligt. Sagt och gjort valde vi en glee låt och börja spela in syster min och jag. Vogue! Det var ritktigt kul att göra så vi tog en till när vi ändå var i farten. Glee med dont stop believing!

Här är hur det ska låta ;-) Våra verisioner var eeeh nästan lika bra ;-) Den första är en jämförelse med madonnas riktiga video. Fanns inte glee bara med videon dom hade gjort.








å så den andra videon







iiiiiiih

Så kommer det låta imorgon när jag åker någon av attraktionerna på liseberg. Hehe. Det är verkligen iiiiiihhhhhhh för igentligen är jag för feg att åka det mesta. Haha. Men men min make åker desto mer. Han vågar allt tror jag. Får se om vi ska in och besöka hotell gasten också. Brukar vi göra men denna gång är det visst evil clowns. GULP!
Väl i götet ska vi träffa syster med sambo och joyna dom för en kul dag på liseberg tillsammans.
Ska bli väldigt trevligt. Vi ses där!



Soumi soumi

En aning sent jag vet men bättre sent än aldrig. Heja Finland som vann VM i ishockey i söndags. Starkt jobbat. Total flopp för deras motståndare. Lite kul att man hejar på olika land i samma hushåll tycker jag. Hihi!


9år

Idag är det exakt på dagen 9år sedan jag och maken blev ett par. 9 härliga år.
Är så glad att jag har dig älsklingen min. Love u!



Äntligen!

Hurra, nu ska det äntligen bli av att göra vårfint på min balkong. Just i detta nu är det karlar på min balkong som fixar med det dära nätet som ska hindra fågelskrällena att campa här.
När maken sedan kommer hem så är det fix och färdigt och jag ska be snällt att han hämtar upp balkongmöblerna. HURRA!



Beeesök !!!

Bästisbesök på G. Imorgonkväll kommer hon, bästaste vännen från Landet annorlunda.
Ska bli jätteroligt att hon kommer hit och umgås lite. Med sig på färden har hon makens gudson.
Min gudson stannar hemma hos sin far. Han ska få medskickat med mamma lite paket till årsdagen :)

På torsdag ska jag och bästisen på tur med lillsorken. Vad och vart är lite hemligt. Hehe.

För övrigt kommer det bli lite the och barbados i köket eller vad säger du mad ;) Good times good times!

Välkommen hit är väl det som återstår att säga!



Något nytt

Igår var jag och maken på stan en sväng i solskenet och promenerade.
Var på jakt efter en födelesedagspresent till min gudson. Vi hittade precis vad vi var på jakt efter till honom. Blev något till makens gudson också.
Maken hittade precis rätt slips att matcha min klänning när vi ska på kusinens bröllop i sommar. Seeen råkade vi visst ta en sväng till lindex och där bara råååkade jag hitta en tunika och ett linne till som jag väldigt gärna ville ha i min nya garderob ..hehe... :)




Förra året hade jag en så himla snygg och bekväm jeansjacka från ullapopken och grämde mig över att det inte gick att få tag i mindre storlek. Och vips så landade mindre storlek i webshopen och nu är den beställd såklart.


 

 

 

 




















Visst kanske inte det mest nödvändiga i min garderob men nu har jag rensat skåp och lådor igen så då måste man ju fylla på med lite nytt eller hur ;)





RSS 2.0