Pyssel & papper

Idag har jag varit på pysselbutiken här i stan och köpt mig lite framtida projekt. Kort papper och lim. Har redan rätt så mycket sådant hemma men det behövdes lite nytt inför den kommande vintersäsongen.

Jag älskar att pyssla när man har ett nytt projekt i åtanke. Kan vara allt från inbjudnigar, scrapbooking, stickning, fotoböcker, baka, slå in presenter med mera med mera.

Tänk att man faktiskt har tid att sitta med sådant och bara trivas bland papper och lim :) Härligt!

Vad pysslar du med såhär års?   

My cup of tea

Härligt med ruskiga dagar inte sant? Inte jätte kanske men om man ser på det som så att är man ledig och kan vara inne och mysa istället för att ränna ut i rusket så är det inte så dumt alls. Man kan sitta och dricka en god kopp the eller kaffe och filosofera om framtiden.

Jag är en person som gillar att ha något att se fram emot så nu har jag funderat på hösten och vinterns event.
Än sålänge har vi kommit fram till att vi ska på julmarknad på Tjolöholms slott och har bokat in oss på en resa i november. Älskar julen och allt som hör till så det ska bli trevligt.
Fler utflykter och händelser blir det säkerligen men först måste man komma fram till vad vi vill göra. Vi har ju alltid en rad födelsedagar vi ska fira tex. I år extra många jämna födelsedagar dessutom.

Dessa dagar när jag har varit långledig har gått åt till att städa och göra fint här hemma.

Har varit sugen på att baka lite också.
Just i detta nu är en deg på jäsning som ska bli kardemummaskorpor. MUMS!

Tycker verkligen om mina lediga veckor då jag får göra som jag vill :)
RSS 2.0