Beyond sizes & Mabelle

Just nu finns en tävling på bloggen beyond sizes av författaren thina. Du kan vinna en jättefinklänning från Swaks Design som finns hos Mabelle. Hade inte varit fel till hösten och vinterns partyn med tanke på de många användningsområdena. 
Klänningen går att bära i 5 olika stilar eller som en längre topp. Addera nya accesoarer varje gång och Voila, den enda partydressen du behöver.
För den som aldrig läst thinas blogg är det något som rekommenderas. Finns alltid tips på kläder, pepp och uppmuntran. Läser den så fort jag sitter vid datorn och ett nytt inlägg finns där.


My dress

Hittade föresten en väldigt tjusig klänning tillslut att ha på dopet. Satt perfekt om jag får säga det själv och jag trivdes väldigt bra i den. Inköpsställe är Ellos för den som är sugen på en likadan ;)
Dopdagen

I helgen har vi varit över till gutarnas ö för att döpa vår lille gudson V.
Föräldrarna hade prickat in en helg med ett väder som hette duga. Dopdagen kom med strålande sol och värme trots att vi är en bra bit in i september. Härligt att kunna gå i klänning utan jacka.
Jag och maken hade blivit utvalda till gudföräldrar/faddrar. Dopet gick väldigt bra. Storebror klarade sin uppgift med bravur. Han hade fått uppgiften att hälla upp vatten i dopfunten, med lite assistans av sin far då.
Efteråt blev det mat och fika i församlingshemmet. Skaran var inte så stor som det var tänkt men vi som var där gjorde dagen minnesvärd får vi hoppas.
Av oss fick lille V ett halsband med en dumper som smycke + lite annat smått och gott.Resten av helgen var också lyckad. På vägen till gotland fick vi sällskap av de stora barnen som skulle till lillebrors dop såklart. Jättetrevligt att träffa dom, är inte för ofta.

På fredagen var det traditionellt besök på kränku för inhandling av lite nytt te och kaffe och en sväng på övriga affärer runtomkring.
Fredagen bjöd även den på vackert väder så småpojkarna var med mig och maken till lekplatsen och busade lite.

Söndagen var hemfärd,det är alltid lika tråkigt att åka ifrån nära och kära :(
Får hoppas att vi kan åka dit snart igen :)

En liten flicka

I onsdags fick min svåger med fru sin första lilla bebbe. Det är en liten flicka.
Att det var en flicka har jag gissat hela tiden.
I lördags var jag och maken och hälsade på och träffade lillan för första gången.
Jisses va liten hon är. Jättesöt liten skrutta. Grattis grattis säger vi till de nyblivna föräldrarna.Jag ska bara....

Hehe jag ska bara gå in här och kolla om dom har några fina jackor. Så låter det när jag är med gubben på stan. Fast jag hittar inga jackor som kräsna jag är nöjd med. Dock kommer man alltför ofta ut med något annat från butiken. Hittade häromdagen denna fina tröjan på kappahl fast i svart som ska med i packningen när jag åker till Guteland. För visst måste man ha nya kläder när man åker bort? ;) eller inte...men men.Gillade den grå också men den svarta var snyggare på.
Sen måste jag säga att kort hår, på tal om shopping, kostar mycket pengar. Har lagt ner en förmögenhet på puderwax, spray och mousse. Men men den som vill vara fin och såvidare. Kan inte heller gå å köpa skräp på mataffären till håret för det håller inte och ger inte heller önskat resultat i styling.Två av tre riktigt bra produkter. Tyvärr har min favoritmousse från sebastian slutat tillverkas så när dom dyrbara dropparna är slut vet jag inte vilken sort jag ska köpa men då hjälper min trogna frisör mig säkert.
Hon är kanonduktig, det är dom alla på den salongen jag klipper mig på.

Undra om det bara är jag som bara ska..och kommer ut med fler saker än det var tänkt eller om det finns fler flickor som handlar nåt annat då å då ;)


RSS 2.0