Charter VS Storstadsweekend

Ja här har vi semesterdilemmat för året. Först var siktet inställt på solsemester. Sen börja vi fundera maken och jag och kom på att vi många gånger har pratat om att åka till Paris eller någon annan storstad på en weekendresa.

Hur väljer man mellan de tu?

Charter har vi varit på ett par år i rad nu, dock alltid till nya land och resmål och vi älskar det. Sol, bad shopping och relax är toppen på semestern. Man känner sig pigg och glad när man kommer hem förhoppningsvis med lite solbränna.

Storstadsweekend har vi aldrig varit på och det kan ju vara roligt att testa något nytt. Här blir det istället för sol och bad, mycket att se och göra. Paris är väl den stad som lockar mest för tillfället. Ska vara en romantisk stad vad jag förstår. Kan säkert vara fantastiskt att se alla stora turistmål som Paris har att erbjuda.

Vi kan inte välja. Riktigt riktigt svårt måste jag säga. Inte kan man göra båda heller.

Så vad välja? Ja än sålänge har vi inte lagt upp en plan.

 


VSVeckans Vill Ha

Det har kommit in så väldigt mycket fina plagg i butikerna. Har ni sett det? Något som jag verkligen fastnade för var lindex modern preppy med gwyneth paltrow. Så snyggt. Här kommer ett smakprov av de plaggen jag gärna hade plockat med mig hem. Jackan är dock inte från modern preppy men även den är från lindex.
Syns det att jag gillar randigt?Våren

Nu tror jag nog att våren har kommit för att stanna, eller? .

Har varit i butikerna och införskaffat mig en vårjacka som jag hoppas kunna ha inom kort. Lite feg för att svida på mig den änsålänge ;) för kallt även om det är massa plus ute.

Lindex har fått in jättefina jackor till våren och såhär ser min ut. Våren kan komma!


RSS 2.0