Är den verkligen slut?

Är det sant? Har 4 veckor redan passerat förbi? Ja tydligen för imorgon är det tillbaka till kneget igen. Suck. Men men det har var härligt att vara ledig och roligt har vi haft också på våra minisemestrar hit och dit. Och det är ju bara slut på semestern för den här gången. Vi har ju fler saker på g i höst.

* 9 augusti bröllopsdagsfirardaxs :) Middag på restaurang blir det i år.

* 12-15 augusti till medeltidsveckan på gotland :) Jag var där ett par dagar förra året men maken har aldrig varit ,så detta året är det hans tur att vara där för första gången. Ska bli kul. Kläder har vi också :)

* 27 oktober GRAN CANARIA here we come. Dessutom är det mitt i min vanliga långvecka så då är jag fortfarande ledig en vecka när vi kommer hem. Härligt.

Sen har vi lite presentkort på miniutflykter som vi kan uttnyttja i höst så vi har massa roliga saker att se fram emot att göra när hösten kommer på visit :)



Semester uppdatering

Planeringen för helgen gick smärtfritt och blev precis så bra som vi hoppats fast med ett litet minus i kanten. På wheels and wings marknaden brände jag mig på bröstkorgen nåt så fruktansvärt så på kvällen fick min stackars man leta efter after sun lotion på affären medans jag satt och gömde mig för solen. Hua, det gör ont med solbränna.

Annars gick allting smidigt som sagt. Marknaden var rolig, cruisingen likaså och hotellet var fint.  Dagen efter var vi som sagt i Lerum och hälsade på kompisen med familj.

Söndagen tog vi en break från semestrandet och bara gick hemma i pyjamas. Gött.

Måndagen packade vi väskorna igen för att på tisdagen åka till skåne, eslöv där min kusin med fästman väntade på oss. Wow vilken underbar lägenhet dom har. Och värsta söta lilla katten nova. Vi hade jättetrevligt hos kusinen.

Tisdagskvällen spenderade vi på kiviks marknad. Herre yeeeses jag har aldrig sett en så stor marknad.
När vi kom hem fortsatte vi tjöta och titta på tv för att sen gå å nana. För att vara en madrass på golvet måste jag säga att man sov bra. Det finns alltså madrasser som går att sova på golvet med utan ryggskott ;)

På onsdagen slappade vi på förmiddagen och åkte sedan ut till ett köpcentrum utanför lund. Jag och kusinen handlade kläder medans karlarna gick på teknikbutiker. Ingen ovanlig uppdelning med andra ord. Karlar gillar ju som sagt inte att bli medsläpade i klädbutiker om dom inte måste. Och det måste dom ju inte när man har en annan tös med sig som sällskap.

Vi åkte hemåt redan samma kväll men först ett stop på old western store där vi blev ganska många kronor fattigare. Dit måste vi åka igen och ha en ännu större plånbok med oss :)

Igår torsdag gjorde vi inte mycket heller och idag fredag är det storstädning och mathandling som står på agendan.




Vad är planen?

Så vad är planen under närmaste dagarna?
Jo imorgon tidigt som attan åker vi ut till makens pappi och hämtar cadillacen.
Sen går min guldfärgade vän ner mot Varberg och Wheels and Wings 2010. Förra året stod vi och såg på när andra cruisade och sa till oss själva att nästa år SKA vi åka med egen bil och så blev det. Vi siktar på att vara nere på marknaden helst så tidigit det bara går.

När vi är nöjda med marknaden kommer vi checka in på hotellet och göra oss iordning för kvällens cruising.
Så kul det kommer att bli :) Sen blir det åka av ......

Lördag efter en nice hotellfrukost kommer vi spana omgivningarna i härliga Varberg och sen styra kosan mot kompisen och hennes lilla familj som vi inte träffat på ett år. Ska bli jättekul det med.
Därifrån åker vi sedan hemåt på kvällen.


Vill du kolla in wheels and wings för året så kika in här http://www.wheelsnwings.se/






Såhär ser vår cadillac ut med kromlisterna på :)


Bada

Vem säger att man måste till sjön och bada när det är varmt ute? Visst det är mysigt att vara på stranden för sol och bad men när det är över 30 grader varmt så orkar jag inte ens tänka tanken på att packa mig in i en skållhet bil och åka iväg. 
Fick en snilleblixt. Jag har ju badkar varför inte bada i det? Hehe sagt och gjort. Slog upp svalt och härligt skummande badvatten. Sval blev jag och inte behövde jag gå en meter i det knökvarma heller.
Ibland händer det, man får en glödlampa då å då ;-)




       



ME WANT

Såklart man inte alltid kan få allt man vill ha men önska går ju.
Så här kommer några godbitar ur önskelistan


Sarah jessica parkers NYC


Supersöt tankini från alwaysforme. löööv it.
vill ha till gran canaria



En mer orealistisk dröm men men...en diorväska..
oavsett design hade varit drömmen på armen


Svensk sommar

...när den är som bäst. I fredags firade vi som sagt min fars födelsedag. Helgen helgen har varit knallvarm och solig. I lördags hade vi en lat slappardag och gjorde inte så värst mycket fram till eftermiddagen då vi slängde på oss snyggare kläder och åkte ut till landet där cadillacen står. Maken skruvade på kromlisterna och jag hjälpte till så gott det gick.

Idag blev det lite mer aktivt än igår. Först har vi varit till jkpg och lämnat in vår tv igen. Suck.
Efter två veckor har den exakt samma fel som innan den var på reparation första gången.
Sen tog vi en tripp till ikea och inte kan man ju gå in där utan att handla eller hur. Näe just det. Haha det går inte att komma tomhänt från ikea. Superbilliga lunchalternativ har dom också. Vegetarisk pizzaslice med läsk 10kr. Perfekt i värmen. När vi hade gjort våra ärenden åkte vi igen till våran cadillac. Idag har den tvättats så den är fin för nästa raggarrunda :-)

Knäppte lite sommarbilder att inspirera med....


 

 

Dessa vackra blommor tillägnas en alldeles speciell tös som firar födelsedag idag.
Grattis MAD!


Minisemester och allergi från hell

Idag är jag hemkommen från min första minisemester som jag har spenderat hos min syster.
Åkte dit i onsdags förmiddag och sedan dess har vi titta på glee avsnitt, hon har hela första säsongen, lagat mat, vart ute med hunden, solat i solstolar och shoppat. Denna shoppingrundan blev det presenter till mor och far som fyllt år, en ny fin plånbok, fina anteckninsböcker och en bolero. Jättenöjd.
Medans jag väntade på att syrran min skulle bli klar på sitt möte torsdag förmiddag satt jag med en stor kopp kaffe från Arabusta i värnamo. Dom ska visst ha väldigt gott kaffe enligt rykte så jag var tvungen att testa.
Och gott var det att sitta i solen och titta på folk med rykande hett kaffe i handen :-)

Idag har vi varit och firat min far hela bunten. Alla barn + respektive. När vi fikat och haft det bra ett par timmar så susade vi hemåt. Nöjd och glad med min lilla resa sitter jag nu här och funderar på när man ska gå å nanna

Bäst just nu= semester och kunna göra vad man vill när man vill
Sämst just nu= allergin från hell har blossat upp. förbaskade pollenallergi..morr...





Här saknas bara kaffekoppen så beskriver det min torsdag perfekt...


RSS 2.0