Vårnytt

Har införskaffat mig en jättesöt grå klänning och chockrosa pjucks från ellos i dagarna.
Blev riktigt nöjd med både klänning och skor. Vad tycks?




Klänningen är bara grå. Har inte köpt den gula tröjan under


Me like roooosa


Imagine my suprise

Häromdagen hade mitt paket från hm kommit och jag fick sms att jag nu kunde hämta det. Jiiipiii tänkte jag, äntligen ska man få testa dessa söta plagg från inclusive. Väl hemma skulle jag glad i hågen öppna paketet och börja testa kläder, bara för att upptäcka att det inte alls var mina kläder. Det var någon helt annan beställning. Mitt namn stod på paketet men inte i paketet.

Ringde till kundtjänst och fick prata med en jättetrevlig kvinna som genast skulle skicka nya kläder. Undra vem som fick mina och om denne blev lika förvånad som jag.
Nåja mina kläder är ju påväg än en gång och ingen större skada skedd igentligen.
Hoppas verkligen kläderna kommer snart. Är så nyfiken på passformen och hur man tar sig ut i dessa kreationer.




Oh dear!


Maria Montazamis Väskor

Har ett nytt habegär i form av en handväska av Maria Montazami. Den är så snygg. Skulle absolut inte tacka nej till en sån här väska på armen i vår. Önska kan man ju alltid som sagt.



Bild från Marias blogg


Mumin of the day

Idag har vi varit på tripp jag och maken. Målet för dagen var att hämta delar till jänkaren men på vägen hade vi några stopp som jag ville göra. Bland annat var vi till iittala outleten i Lidköping. Eftersom jag hade ojämnt antal muminmuggar var jag tvungen att köpa mig en till ;)

Så taadaaa mumin of the day som får joyna gänget är MÅRRAN


Min stjärna

Har fått ett jättesött hänge av maken min i form av en guldstjärna. Kedja har jag en i guld så nu har jag ännu ett tjusigt halsband till både vardag och fest. Finns en speciell anledning till varför jag valde just stjärna som hänge, det är till minne av makens farfar, han var som en extra farfar för mig.

Det som är lite roligt är att det påminner om Rachels halsband som hon får av Finn i Glee.
Alla ni som ser på Glee vet ju att guldstjärnor är Rachels grej. Ja jag är en gleek så är det bara. Live with it! Hehe


Denna söta guldstjärna är från Guldfynd
för den som vill införskaffa sig en likadan




 Lea Michele a.k.a Rachel  i Glee. 
Här ser ni hennes guldstjärna. Originalet är från Ryan Ryan


Sommarens finaste

Nu äntligen har HM kommit ut med sin kollektion av kläder som går från 32-54. Det vill säga att man numera kan ha samma kläder oavsett om man är stor eller liten. Hurra! Kollektionen heter inclusive och säljs bara på www.hm.com Verkar gå åt som smör i solsken så vill man ha något får man skynda sig att klicka hem sina plagg.
Mina favoriter är alla dessa.




Lite shopping

Den helgen jag och maken var på hotell häromsistens så  passade jag på att vara in på A6 och shoppa lite. Det blev en fin poncho som nyss var upphängd i lindexbutiken och en muminpappamugg för presentkortet på cervera jag fick av makens kusin i present. Eftersom necessären började bli tom så fick det bli lite nytt smink också.





Favoriter på TV

Förr tittade jag inte mycket på serier alls faktiskt. Men nu på senare tider har dom börjat göra riktiga pärlor. Desperate houswifes och ANTM är väl de jag har följt tidigare men nu har favvolistan utökats något.

How i met your mother. Störtskön serie som handlar om arkitekten Ted och hans jakt på sin blivande fru. Detta gör han tillsammans med sina vänner Barney, Marshall, Lily och Robin. Puben en trappa ner från Teds är innestället att hänga på. Som Barney brukar säga AWESOME!


 


En annan av mina favoriter är The big bang Theory. Här får man följa Leonard och hans kompisar Sheldon, Raj och Howard. Dessa väldigt intelligenta grabbar jobbar alla som fysiker förutom Howard som "bara" är ingenjör. Penny är Leonards och Sheldons granne och en del i deras lilla grupp. Leonard har en önskan om att bli Pennys stadiga pojkvän.





Sist men inte minst i min parad av serier är Glee. Vilken underbar serie. Den har allt. Handlar om showkören New Directions ledd av Will Schuester och utspelar sig på McKinley High, en helt vanlig skola. Rachel och Finn är stjärnorna i Gleeclub men för resterande elever på skolan är alla i Gleeclub nördar. Mycket sång och dans och massor av spännande intriger.




Kusin Maggan gifter sig

Visst är det härligt med bröllop? Det tycker iaf jag. I sommar står min söta kusin brud och jag har självklart ett finger med i spelet. Inte att tussa de unga tu ihop, det klarade dom så bra på egen hand ;-) Nej min roll är konsult åt kusinen med alla sorters bröllopsrelaterade frågor hon kan tänkas ha. Eftersom man själv är gift och spenderade massor av tid på att scanna nätet och ja i stort sett hela världen på de perfekta detaljerna till sitt bröllop så kan jag gärna dela med mig av vad jag fann på min resa. Det ska bli så otroligt roligt att få närvara på hennes stora dag och se alla planerna in action. Jag tror och hoppas att deras dag blir lika lyckad som min och min makes bröllopsdag.



Nu till en stor fråga som jag som gäst måste fundera på. What to wear? Hehe man är väl fåfäng så säg. Det finns många faktorer att fundera på när man klär sig till gäst på bröllop.
Inget helsvart, inte vitt och ingen får vara vackrare än bruden. Vackrare än bruden är ingen risk för ingen är vackrare än en lycklig brud i sitt finaste jag.
I detta fallet är klädkoden kavaj. Vilket betyder följande:


Hon: Klänning, kjol eller byxdress som är elegantare än vanlig vardagsklädsel. Kjolen eller klänningen ska inte vara golvlång. Ingen annan än bruden bär vitt.
Han: Hel kostym, gärna i ljusa färger. Till klädseln passar en ljus skjorta samt slips eller fluga. Dock är svart kostym alltid rätt om man matchar upp det med färgglada detaljer.


Tänkbara klänningar som jag själv tycker är fina
 



Alla dessa kreationer går att hitta på halens.se
Vad tycker du? Är man tillräckligt fin som gäst i en av dessa?


Hotellhelg

Helgen som gick spenderade vi på hotell faktiskt. Det var present nr 2 av min man för firande av 30årsdagen. Vi åkte tidigt på lördagen och gick på stan och shoppade i jkpg. En aktivitet som mannen min vet att jag älskar, hehe. Sen styrde vi kosan mot mullsjö och björkhaga hotell.
Väl där checkade vi in och relaxade på rummet. Delade på en liten flaska rödvin och bara tog det lugnt ett tag. Sen var det dags för 3 rätters middag och vilken underbar middag det var. Fantastisk mat måste jag säga. Till maten tog vi varsitt glas rödvin till. Ska det firas så ska det.

Brukar inte blogga om mat direkt men 30årsmiddagen känns extra festlig så här kommer den. Voila! (Va lite mörkt i matsalen så jag fick mixtra lite med ljuset och mättnaden på bilderna)

Förrätt: Räk- & kräftsallad med ängsyradressing





Huvudrätt: Helstekt kalventrecoté med pernodsås & råstekt purjolökspotatis





Efterrätt: Smultronpannacotta med marinerade skogsbär


RSS 2.0