Wheels and wings 2009 och husvagnssemestern

Så kul det var! Vi åkte ner på torsdagen till getteröns camping och ställde upp vår husvagn. Strålande sol och glada miner överallt. Semestern var ett faktum!
Vi bestämde oss för att gå på wheels and wings så tidigt vi kunde på fredag morgon eftersom det öppnade redan kl 07.00. Fredagen bjöd på varmt och soligt väder även denna dag. Min älskade man hittade något på marknaden som han har letat efter länge till rimligt pris, en stetson hatt finns nu i hans ägor.


På eftermiddagen tog vi getteröbåten in till stan för att kolla på cruising, massor av fina bilar och många ölpråmar trängdes på varbergs gator. Senare på kvällen tuffade båten tillbaka mot campingen igen. Båtarna var visst det enda smidiga sättet att ta sig in i stan, det var visst trafikstockning överallt om man försökte komma fram med bil.

Lördagen ägnade vi åt sightseeing i regnet. Vi hade hoppats på att torsdagen och fredagen skulle bli fint väder och så blev det också. Resterande helgen REGNADE bort minst sagt.
 Först var vi en shoppingsväng på stan och sedan en liten tur på varbergs fästning och museet.

Söndag packade vi väskorna och for mot göteborg och en camping som vi förmodligen aldrig kommer att bo på igen. Hade vi sett standarden innan vi betalade hade vi nog valt en annan camping omedelbums! Vår plats var långt in under träden lite avlägset sådär och det var minst sagt LÅNGT till toaletter och duschar, som inte var väldigt fräscha av sig.
 Nåväl nu var ju redan där och fick göra det bästa av situationen.

Måndag drog vi  in till GBG för seriös shopping, vi kom hem med ganska tunna plånböcker HAHA.

Tisdagen for vi vidare till en förort till gbg och en väninnan och hennes familj.

Sist men inte minst på onsdag morgon åkte vi med husvagnen till syster mi och vi och hennes man och hon tog bilen till Liseberg!

Torsdagen kom och det var dags att åka hem. Att en vecka kan gå så väldans fort är obegripligt.
Nu sitter man här och det är måndag, mannen har gått tillbaka till jobbet efter 3 veckors semester som jag inte begriper vart dom har tagit vägen. Själv är jag ledig en vecka till sen är min ledighet också slut. Vart tar tiden vägen?????

bilder kommer inom kort....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0