Vårshopping

Satt och kikade runt på nätet idag och sprang över denna söta lilla kreation som jag så gärna vill ha. Ska va in på lindex och testa och passar den så är den min. Håll tummarna att den finns i stan bara.Me like


Det är mycket nu

Mycket som händer. Två flyttar inom en vecka kan man säga. Förra helgen flyttade min syster med dotter och sambo till en lägenhet från deras hus. Denna helgen var det pappas tur att ta flyttlasset också han till ett mindre bo. Jag och maken åkte ner för att hjälpa till.
Vilken tur att det inte är våran tur snart. Det är inte kul alls att flytta. Verkligen inte.
Det går an att hjälpa någon annan men gäller det en själv så får man smått panik när man inser att ALLT ska flyttas, och man har ju sparat på sig lite grejer genom åren.
Sen när den pärsen är över, Ja då ska ALLT i gamla lägenheten städas också men extrem noggrannhet. PUUUUUH!

Näe från denna lägenheten vi bor i nu ska det dröja läääänge innan jag ens funderar över att flytta mig ifrån
SOL

Tänk vad lite sol och vårvärme kan göra. Under vintern har man kännt sig lite som en vissen blomma, trött, förkyld och frusen i detta snökaos. Men så kommer solen tillbaka och man får hopp om att våren snart är här. Genast kändes väl allting mycket lättare, roligare och gladare.

Går man ut i solen och vänder upp ansiktet mot den gula bollen däruppe så dras ju smilbanden automatiskt uppåt inte sant? Det är för HÄRLIGT att vintern kanske försvinner snart ändå.Tennesse drifters


Kolla in Tennesse drifters, är dom inte för bäst så säg?!?!


Ultimate country cruise

Jodå vi kom iväg, inga problem, och vilken fest det blev. 
Ett STORT gäng cowboys och cowgirls intog vänthallarna på vikinglines terminal för att en hel helg kunna lyssna och njuta till countryns ljuva toner. Redan från första stund var det lyckat.
Vi gjorde oss iordning så fort vi kom på båten med hattar och boots.

En tur till taxfreen och sen var det snart daxs för spelningen som vi hade väntat på. Tennesse drifters spelade vid 20.45 och det ville vi inte missa. Som vanligt när dom spelar är det helt outstanding. Mycket bra och otroligt underhållande. Om man säger såhär, När övriga band spelade var det en hel del som lyssnade och dansade men när detta band hade speltid fylldes funclub till bredden.

Här har vi fotat grabbarna in action.


 Senare på kvällen skyndade vi bort till middagen, buffe amerikansk style. God och mättande.

Vi gick från ställe till ställe och försökte kolla in så många av banden som möjligt. En och annan öl gick det åt mellan promenaderna fram och tillbaka ;)
Merparten av deltagarna på denna båt hade hatt och boots från början och hade dom inte det så var det nog många som tog sig en tur upp till westernmarknaden på däck 9 för att införskaffa sig en.

Sent på natten tyckte vi oss vara nöjda för dagen och begav oss till hytten för att nanna, bara för att ett fåtal timmar senare ge sig upp igen och äta en riktigt lyxig frukost.

Efter frukost var det full rulle igen och banden spelade nonstop. Bara att flyta med strömmen och stanna till och njuta av musiken där det passade. Även idag var den fasta punkten tennesse drifters spelning. Lika bra på söndagen givetvis. Efter detta en kvick marsch till hytten för ombyte av kläder och packning, vi var nästan i hamn vid den tiden. Sen väntade bussresan hem

Vi landade hemma vid 21.30 nöjda och glada!! See you next year i hope!!

Att åka eller inte åka

Just nu sitter jag och väntar på att få veta om vi kan åka eller inte på vår kryssning.  Som bekant sitter en del båtar fast och andra är inställda på grund av isen. Än så länge finns ingen information om att just våran båt skulle vara inställd så jag packar min lilla weekendväska och hoppas på det bästa. Det vore hemkt trist om vi inte kunde åka på vår country kryssning som vi sett fram emot så mycket.


Är det någon som har lust att be isdrottningen att lätta på greppet en smula? ;)

Firarhelg

Helgen har varit kalas för hela slanten.
I lördags åkte vi till min syster med familj och dom hade lagat mat och satt upp ballonger och grejat för att jag har fyllt år. Till efterrätt fick vi chokladtårta som hade ljus på och text med happy birthday.
Så firad var det väl länge sedan man blev :) KUL. 
Fick  två jättefina tavlor med kallor som kommer åka så fort mannen kommer hem från jobbet.
Tack systeryster med fästman och milla.

På söndagen kom min far och min andra syster med fästman. Också dom för att fira mig.
Jag bjöd på lite gott att äta och fika och familjen hade med sig presenter :)
Av pappa en liten peng och en jättefint blombukett och syster hade köpt en vacker ask som var prydd med spets och i den låg snäckor och smycken. Jättefint verkligen.
Min ask var i mintgrönt men här kan ni se hur den såg ut.


Tänk att det är så roligt att fira varandra tycker jag. Jag älskar att köpa uppskattade presenter. Fast nog måste jag erkänna att det är kul att få också. Själva öppnandet är den roliga delen. Slita upp pappret för att se vad som döljer sig däri.

Igårkväll var vi förbi makens farfar. Han hade också en liten presentpeng till mig. Gulliga han.
Men nu får det vara nog med firande för min del.

RSS 2.0