Besök hos bästisen

Torsdag den 12 åkte jag och mannen som planerat till Gotland för att hälsa på min bästis med familj och gå på medeltidsveckan. Vi hade jättetrevligt. 
I torsdags kom vi fram redan vid 14.00 vilket är jätteskönt då man annars brukar vara där mitt i natten när båtarna går som vanligt. Den dagen gick mest åt till att prata prata prata. Vi ses ju så sällan och även fast man pratar i telefon så är det inte samma sak som att sitta tillsammans och umgås över en kopp kaffe.

På dagarna har vi varit på medeltidsmarkanden eller på upptäcktsfärd på ön. Vi har varit på fårö och besökt kutens bensin och tittat på raukar bland annat. På söndagen när vi åker hem har vi en liten tradition, då åker vi alltid till glassmagasinet timmarna innan båten går och får beslutsångest över vilken av de 140 sorterna man ska välja denna gång ;)

Vädret har varit kanonfint. Strålande sol och väldigt varmt. Skönt, det kändes verkligen som en riktig semester när vädret är som om man vore utomlands. Och på nåt sätt är man det. Gotland är inte som något annat ställe i sverige så man måste ju befinna sig utomlands fast ändå inte ;)





Haha vad säger du om den mad!?!


Kommentarer
Postat av: Mad

Haha, den var ju bara så VI!! :D



Superkul att ha er här. Hoppas att vi hinner prata ännu mer nästa gång, bada (när det är väder till det) shoppa och kanske ta en tur till Munken.. :)

2010-08-17 @ 17:28:06
URL: http://vendeltid.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0